Burnley mot Crystal Palace en måndag är kanske inte den mest spännande matchen som Premier League-säsongen bjuder på men det hindrar inte oss från att hittat ett fint spelvärde inför matchen.

Speltips
Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,64 hos Betsson
Rygga spelet:
Annons:
Öppna konto hos Betsson här. | Regler & villkor gäller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp: Spelstopp: Måndag 23/11 kl 18:30

Burnley kämpar för överlevnad den här säsongen. De har endast spelat ihop två poäng över sju omgångar och resultatraden är riktigt deprimerande läsning.

De har nämligen inte gjort ett enda mål sedan den 3 oktober när de gjorde ett mål borta mot Newcastle. Efter det har de blivit nollade av WBA, Tottenham, Chelsea och Brighton.

Men ska vi hitta något positivt är det deras defensiv. På de tio matcher de spelat när man räknar in cuper har de hållit nollan i tre och i ytterligare tre matcher har de släppt in max ett mål.

Ser vi till matcherna i Premier League har dessutom sju av de tolv målen de släppt in kommit mot Leicester och Chelsea som besitter betydligt mer offensiv kraft än måndagens motståndare i Crystal Palace.

Blivit nollade i tre av fem senaste på bortaplan

Embed from Getty Images

Crystal Palace har tagit oväntat många poäng den här säsongen och ligger åtta inför helgens matcher med 13 inspelade poäng på åtta matcher.

Nu senast vann de enkelt mot Leeds och över deras fem senaste har de två segrar, en oavgjord och två förluster. Men det är främst hemma på Selhurst Park de tar sina poäng. De är Premier Leagues femte bästa hemmalag men på bortaplan har de blivit nollade i tre av deras fem senaste matcher.

Förlänger vi och även ser över slutet av förra säsongen har Palace lämnat sju av de tio senaste bortamatcherna utan att göra mål.

Sex av sju senaste mellan lagen under 2,5 mål

Embed from Getty Images

Oddsen på 1X2-marknaden ligger nästan identiskt med vår egen värdering där Burnley betalar runt 2,85 och Palace 2,95.

Vi brukar sällan spela odds som är så här pass låga men vi kan inte hålls oss från under 2,5 mål till 1,64 hos Betsson. Vår egen värdering på det spelet sätter oddset på runt 1,5. Vi ser även ett par spelbolag som ligger runt 1,55.

Sist lagen möttes vann Burnley med 0-1 och sex av de sju senaste matcherna mellan lagen har gått under 2,5 mål.

Burnley har spelat under 2,5 mål i tre av deras fem senaste och på hemmaplan har sju av de tio senaste gått under 2,5 mål (den statistiken sträcker sig även över slutet av förra säsongen).

För Palace har fem av de åtta senaste bortamatcherna gått under 2,5 mål. Med tanke på deras extrema problem med offensiven på bortaplan mot ett Burnley som släppt in fyra mål över de fyra senaste omgångarna trots att de mött både Chelsea och Tottenham blir en tuff nöt att knäcka på Turf Moor för Palace.

För och emot speltipset:

  • Sex av de sju senaste matcherna mellan lagen har gått under 2,5 mål.
  • Sju av Burnleys tio senaste hemmamatcher har gått under 2,5 mål.
  • Crystal Palace har blivit nollade i tre av deras fem senaste bortamatcher.
  • Crystal Palace har mer offensiv i sig än de visat på bortaplan den här säsongen.
Annons:

Testa spela hos Coolbet

Testa Coolbets höga odds från egna oddssättare

Oddsjämförelse Burnley – Crystal Palace 23 november 2020:


Regler och villkor gäller | 18+ | Stödlinjen.se

Speltips
Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,64 hos Betsson
Rygga spelet:
Annons:
Öppna konto hos Betsson här. | Regler & villkor gäller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp: Spelstopp: Måndag 23/11 kl 18:30
Oddset framtaget: Torsdag 19/11 kl 10:30
Spela ansvarsfullt. 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.