Dallas Stars har fått en pangstart på matchserien mot Colorado Avalance med två starka segrar och de har lyckats göra hela tio mål på de två matcherna. Fortsätter deras vinstsvit eller kommer favoriterna Colorado tillbaka i match tre?

Speltips
Speltips: Colorado Avalanche
Odds: 2,4 hos Expekt
Rygga spelet:
Annons:
Öppna konto hos Betsson här. | Regler & villkor gäller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp: Spelstopp: Torsdag 27/8 kl 04:30

Jag har spelat Dallas i de två första matcherna varav ett av de spelen rekades här på Dagensbetting. Dallas har betalat 4,0 samt 3,4 vid våra tidigare spel och genererat fina vinster. Men vi ser en helt annan oddssättning nu inför den tredje matchen.

Betsson har marknadens högsta odds just nu på Dallas med 2,75, en ganska bra bit från 3,4 samt 4,0 med andra ord. Det har även gjort att oddset på favoriten inför serien Colorado har skruvats upp.

En seger för Colorado har betalat runt 2,0 i båda matcherna men nu inför den tredje matchen får vi hela 2,4 på Colorado hos Expekt.

Dallas har haft studsarna med sig

Embed from Getty Images

När man tittar bortanför resultaten ska Dallas vara glada att de vunnit de två matcherna med 5-3 samt 5-2.

Colorado har skjutit fler skott än Dallas, har en högre xG och fler målchanser. Det märks även på lagens PDO där Colorado är nere på 0,89. De har med andra ord haft betydligt mer stolpe ut än Dallas och frågan är hur länge det kan hålla i sig?

När Colorado föll med 5-2 i match två vann de samtidigt skotten med 40-27, hade en corsi på 69,01% och Dallas lyckades göra fem mål trots att de hade en xG på 2,63. De kan inte alltid räkna med att puckarna studsar in likt de gjorde vid det här målet till exempel.

Det är inte hållbara siffror i längden för Dallas och när spelbolagen nu justerat oddsen så pass mycket att Colorado betalar hela 2,4 och Dallas enbart 2,75 jämfört med 3,4 samt 4,0 i de tidigare matcherna är det dags för oss att byta sida.

Francouz är bättre än match två visade

Embed from Getty Images

Vi väljer att rygga Colorado är även om de saknar målvakten Philipp Grubauer. Visst, ersättaren Pavel Francouz hade en blytung kväll nu senast men han lär vara ute efter revansch och ser man till grundserien hade han faktiskt bättre räddningsprocent, lägre GAA och fler vinster trots att han spelade färre matcher än Grubauer.

Hans 92,3% och 2,41 GAA samt 21 vinster på 34 matcher kan jämföras mot Grubauers 91,6%, 2,63 GAA och 18 segrar på 36 matcher. Sen håller jag Grubauer som en bättre målvakt och det är ett avbräck, men inte så stort som oddsen speglar nu inför den tredje matchen.

För och emot speltipset:

  • Colorado har spelat bättre än resultaten visar.
  • Spelbolagen har skruvat upp oddsen på Colorado nu.
  • Dallas har uppenbarligen flyt nu, kan det fortsätta?

Annons:

Testa spela hos Coolbet

Testa Coolbets höga odds från egna oddssättare

Speltips
Speltips: Colorado Avalanche
Odds: 2,4 hos Expekt
Rygga spelet:
Annons:
Öppna konto hos Betsson här. | Regler & villkor gäller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp: Spelstopp: Torsdag 27/8 kl 04:30
Oddset framtaget: Tisdag 25/8 kl 10:45
Spela ansvarsfullt. 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.