Finland fick trots de tråkiga omständigheterna en drömstart på EM när den vann mot Danmark och Ryssland fick en mardrömsstart med en tuff 3-0-förlust inför hemmafansen i St. Petersburg mot Belgien. Nu är frågan om Finland kan fortsätta flyga eller om Ryssland kan studsa tillbaka?

Speltips
Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,67 hos Pinnacle
Rygga spelet:
Annons:
Öppna konto hos Pinnacle här. | Regler & villkor gäller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp: Onsdag 16/6 kl 15:00

Det var givetvis otroligt chockerade det som hände med Christian Eriksen och vi blev minst sagt förvånade av att matchen återupptogs. Visst vann Finland matchen men det var kanske inte det viktigaste den kvällen.

Men redan innan den otäcka incidenten imponerades vi av Finland. De skapade absolut ingenting men de försvarade sig helhjärtat. Danmark hade mängder med boll, kom till en hel del avslut och mängder av hörnor. Men det kändes aldrig riktigt farligt.

Finland försvarade sig verkligen som ett lag och mot Ryssland som är ett svagare lag än Danmark kommer de givetvis hoppas på minst ett kryss och kommmer fulla av självförtroende till matchen vilket kommer ge dem den extra kraften som behövs.

Hämta en bonus inför matchen: Klicka här för att se vår guide till spelbolagens bästa bonusar just nu!

Otroligt blekt Ryssland

Det var kanske inte många som trodde att Ryssland skulle vinna mot Belgien. Vi hade till exempel spelat en seger för Belgien men den stora besvikelsen bland de ryska fansen handlade mer om hur det såg ut.

Belgien vann inte bara. De vann enkelt med klara 3-0 och Ryssland såg förvirrade ut och fick inte alls igång sitt spel. Faktum är att Ryssland trots hemmaplan och trots ett tidigt baklängesmål som tvingade upp den att spela mer offensivt endast noterades för 0,3 xG.

Spelbolagen betalar endast 1,7 på Ryssland som bäst och strax under 6,0 på Finland hos de flesta spelbolagen.

Men det bästa spelvärdet enligt oss ligger på under 2,5 mål till 167 gånger pengarna som känns som ett otroligt starkt spel.

Ryssland såg vilsna ut nu senast och deras 0,3 xG imponerade knappast. Det verkar inte heller finnas någon klar bild hur de ska spela med tanke på att de brände av alla fem byten utan någon effekt.

Nu väntar ännu en match inför hemmafansen i St. Petersburg och ser det inte bättre ut kan publiken snarare bli en belastning.

Annons:

Testa spela hos Coolbet

Testa Coolbets höga odds från egna oddssättare

Finland drömmer om avancemang

Finland vet att om de går ut och krigar till sig en poäng här är avancemanget ur gruppen en stor möjlighet då det betyder att de som sämst kan bli trea i gruppen. Under årets EM går fyra av de sex bästa treorna vidare.

Som de försvarade sig mot Danmark kommer vi nog se även här när de möter sin gamla ärkerival Ryssland. Speciellt med tanke på att de nu fått ett kvitto på att om de spelar som de gjorde senast kan de bära långt.

De kommer orka springa hur mycket som helst. Offensivt har Finland samtidigt inte mycket. Pukki gör i stort sett alla lagets mål vilket gör det enklare för motståndarna att stänga ner honom taktiskt.

Finland noterades bara för 0,4 xG nu senast mot Danmark. Även om vi hyllar Finland mycket här tror vi Ryssland vinner. Men det är mer troligt med under 2,5 mål än den raka segern och de har likvärdiga odds.

Under 2,5 mål spelas därför till 1,67 gånger pengarna hos Pinnacle.

Annons:
Saknar du konto hos Pinnacle som erbjuder det högsta oddset på vårt speltips når du deras odds till matchen genom länken här nedanför.
Öppna konto hos Pinnacle här. | Regler & villkor gäller | Stödlinjen.se | 18+

För och emot speltipset:

  • Ryssland såg bleka ut i premiären och fem byten senare och 0,3 xG skrämmer ingen.
  • Finland försvarade sig otroligt imponerande innan incidenten på Parken. Kan de försvara på samma sätt här mot ett sämre motstånd kan det räcka långt.
  • Gör Ryssland tidigt ledningsmål kan det bli hela havet stormar med ett Ryssland med självförtroende och Finland som måste flytta fram.
Speltips
Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,67 hos Pinnacle
Rygga spelet:
Annons:
Öppna konto hos Pinnacle här. | Regler & villkor gäller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp: Onsdag 16/6 kl 15:00

Oddsjämförelse:

Klicka här för att komma till vår Oddsjämförelse.

Oddset framtaget: Måndag 14/6 kl 08:45
Regler och villkor gäller | Spela ansvarsfullt | 18+ gäller för spel | Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.