På lördag vankas det derby i Turin när storebror Juventus tar emot lillebror Torino hemma på Allianz Stadium. Jag har plockat fram ett speltips som har ett odds strax under 2x pengarna.

Speltips
Speltips:Juventus asian handicap -1,5
Odds:1,94 hos Pinnacle
Rygga spelet:Öppna konto hos Nordicbet här. | Regler & villkor gäller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Lördag 4/7 kl 17:15

I Juventus senaste match bjöds vi på fotbollsgodis av högsta klass när Ronaldo och Douglas Costa drog in två riktiga rökare från utanför straffområdet. Frågan är om vi kommer serveras liknande delikatesser i lördagens match?

Juventus går från klarhet till klarhet

Embed from Getty Images

I tisdags vann Juventus med 1-3 mot Genoa efter mål av Dybala, Ronaldo och Douglas Costa. Med den vinsten inräknad har Juventus nu sex raka vinster i Serie A. Med nio matcher kvar att spela leder Juventus Serie A, med fyra poängs marginal ner till tabelltvåan Lazio.

Inför lördagens match ser skadeläget ut enligt följande: Demiral, Khedira, Chiellini, Sandro och De Sciglio saknas på grund av skador. Men Juventus har en bred trupp, så trots avbräcken blir det inga problem att ställa upp med en stark elva.

Svaga på bortaplan

Embed from Getty Images

Om läget är på topp i Juventus så är det tvärtom hos lokalrivalen Torino, som kommer till den här matchen med två raka förluster i bagaget. Nu ska de dessutom möta serieledarna Juventus i deras egen hemmaborg.

Det är framförallt spelet på bortaplan som har varit Torinos svaghet, och de har förlorat 9 av 14 bortamatcher i Serie A den här säsongen. Torino ligger just nu på 14e plats i tabellen med sex poängs marginal ner till nedflyttningsstrecket.

En klar hemmaseger

Juventus har vunnit 13 av 14 hemmamatcher den här säsongen, och de ska nu ta emot ett Torino som har förlorat 9 av 14 bortamatcher. Bara den statistiken säger mig att allt annat än en hemmaseger vore chockerande. Det betyder dock att oddsen på den raka ettan är väldigt låga — och ett sådant spel är sällan försvarbart i mina ögon.

Däremot finns det bra värde att håva in på hemmavinsten om vi går över till asian handicap-marknaden. Juventus har vunnit med minst två måls marginal i fem av sina sex senaste hemmamatcher i Serie A, och jag anser att det är stor chans att de gör det igen.

Jag spelar Juventus som vinnare med asian handicap -1,5 till 1,94x pengarna. Det betyder att Juventus måste vinna med två måls marginal för att spelet ska vinna.

För och emot speltipset:

  • Juventus har vunnit med minst två måls marginal i två av de tre senaste hemmamatcherna mot Torino
  • Juventus har vunnit 13 av 14 hemmamatcher den här säsongen i Serie A
  • Torino har fem raka förluster på bortaplan i Serie A
  • Juventus har vunnit med minst två måls marginal i fem av sina sex senaste hemmamatcher i Serie A
  • Oddsen på asian handicap -1,5 har sjunkit och spelvärdet har minskat något

Annons:

Testa spela hos Coolbet

Testa Coolbets höga odds från egna oddssättare

Speltips
Speltips:Juventus asian handicap -1,5
Odds:1,94 hos Pinnacle
Rygga spelet: Öppna konto hos Nordicbet här. | Regler & villkor gäller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Lördag 4/7 kl 17:15
Oddset framtaget: Torsdag 2/7 kl 08:50
Spela ansvarsfullt. 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.