På onsdagskvällen ska Liverpool ta emot Chelsea hemma på Anfield Road. Jag anser att spelbolagen har undervärderat hemmalaget och att det finns en hel del spelvärde att hämta på 1X2-marknaden.

Speltips
Speltips: Liverpool
Odds: 2,05 hos Coolbet
Rygga spelet: Öppna konto hos Coolbet här. | Regler & villkor gäller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp: Onsdag 22/7 kl 21:15

Det är bara två omgångar kvar av Premier League. Liverpool har sedan länge varit klara ligamästare medan Chelsea har en hel del kvar att spela för.

Inte samma nivå

Embed from Getty Images

Det är nu nästan en månad sedan Liverpool säkrade ligatiteln. Efter att de blev klara ligamästare har de inte nått upp till samma nivå som tidigare. De har bara vunnit tre av sina sju senaste matcher i Premier League.

Liverpool saknar Jordan Henderson och Matip på grund av skador. De finns även frågetecken om Milner och Lovren kommer att kunna delta då de dras med mindre känningar.

Fyllda av självförtroende

Embed from Getty Images

Chelsea kommer till den här matchen fyllda med självförtroende efter att ha besegrat Manchester United med 1-3 i FA-cup semifinalen. De ligger på tredje plats i tabellen och har mycket att spela för, då de bara har en poängs marginal ner till Manchester United som ligger på femte plats.

Chelsea har Tomori och Gilmour på skadelistan. De är även tveksamt om Kanté kan delta då han inte är 100% i ena baksidan.

Liverpool är undervärderade?

Efter att ha undersökt oddsen för den här matchen blir jag lite chockad över de höga oddset som ges för hemmavinsten. Liverpool står just nu i över 2x pengarna hos flera av bolagen.

Liverpool har förvisso inte nått upp till samma höga nivå efter att de säkrade ligatiteln, men vi alla vet hur bra Liverpool är om allt stämmer. Hemma på Anfield Road har de vunnit 17 av 18 ligamatcher den här säsongen. Jag är säker på att spelarna kommer att vara motiverade att fortsätta den starka trenden.

Liverpool ska nu möta ett Chelsea som är väldigt motiverade då de slåss om en av Champions League-platserna. Men Chelsea hade en tuff match mot Manchester United i söndags och har bara fått två dagars vila. Det kommer att påverka prestationen.

Chelsea har dessutom varit svaga på bortaplan den senaste tiden. De har förlorat två av sina tre senaste bortamatcher i Premier League. Det är framförallt försvarsspelet som har ställt till det.

Chelsea har släppt in minst två mål i fem av sina sex senaste bortamatcher i Premier League. De bådar inte gått då de möter ett Liverpool som i snitt har gjort 2,61 mål per hemmamatch den här säsongen i Premier League.

Jag tror att oddset på hemmalaget kommer sjunka desto närmare vi kommer matchstart. Jag snabbar mig därför och klickar in den raka ettan på Liverpool till 2,05x pengarna hos Coolbet.

För och emot speltipset:

  • Liverpool har 56 raka hemmamatcher i Premier League utan förlust
  • Liverpool har vunnit 17 av 18 hemmamatcher den här säsongen i Premier League
  • Chelsea har släppt in minst två mål i fem av sina sex senaste bortamatcher i Premier League
  • Chelsea har förlorat två av sina tre senaste bortamatcher i Premier League
  • Chelsea har bara fått två dagars vila efter den tuffa semifinalen i FA-cupen mot Manchester United
  • Chelsea har mer att spela för än Liverpool

Annons:

Testa spela hos Coolbet

Testa Coolbets höga odds från egna oddssättare

Speltips
Speltips: Liverpool
Odds: 2,05 hos Coolbet
Rygga spelet: Öppna konto hos Coolbet här. | Regler & villkor gäller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp: Onsdag 22/7 kl 21:15
Oddset framtaget: Tisdag 21/7 kl 08:50
Spela ansvarsfullt. 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.