Portugal, de regerande Europamästarna och Nations League-mästarna, kliver in i EM mot Ungern i en match som spelas i Ungern inför över 60 00 åskådare på Pusás Aréna. Kan hemmafansen bära Ungern till en skräll? Här hittar du vårt speltips inför matchen.

Speltips
Speltips:Under 2,5 mål
Odds:1,88 hos Nordicbet
Rygga spelet:
Annons:
Öppna konto hos Nordicbet här. | Regler & villkor gäller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Tisdag 15/6 kl 18:00

Ungern är ett bra lag men tyvärr för dem är de i en ännu bättre grupp. Ska de överleva dödens grupp krävs det resultat mot starka lag som tisdagens motståndare Portugal. Som tur är för Ungern kommer de få hjälp av fansen hemma i Budapest där matchen spelas.

Ungern är gruppens klart svagaste lag men de är absolut inget dåligt landslag.

Förbundskaptenen Marco Rossi har en stomme av spelare i Bundesliga truppen har en hel del kvalité.

Ungern spelar vanligtvis 3-5-2 där två av de centrala mittfältarna gärna följer med upp i anfallen samtidigt som en snarare spelare som en sittande mittfältare. Ytterbackarna faller ner när de inte har bollen och bildar en stark defensiv fembackslinje.

En av deras styrkor i spelet är huvudspelet där fasta situationer kan bli en nyckel speciellt mot de betydligt starkare motståndarna i grupp F.

Ladda spelkassan: Klicka här för att se vår guide till spelbolagens bästa bonusar just nu!

Vann sin grupp i Nations League

Ungern slog Cypern med 1-0 och spelade sedan 0-0 mot Irland i sina träningsmatcher inför EM och vårens VM-kval bjöd på två segrar mot San Marino och Andorra samt en oavgjord mot Polen.

Under Nations League vann de sin grupp med Ryssland, Serbien och Turkiet med tre segrar, två oavgjorda och endast en förlust. Över de sex matcherna mot de lagen släppte de bara in fyra mål.

Portugal har imponerande trupp

Portugal spelar vanligtvis 4-3-3 men ibland går de över till en 4-2-3-1.

Mest troligt kommer vi se Bernardo Silva, Cristiano Ronaldo och Diogo Jota högst upp och sedan Bruno Fernandes på det centrala mittfältet som gärna fyller på samt distribuerar bollen till de tre högst upp.

Däremot kommer João Cancelo missa matchen på grund av Covid19.

Portugal spelade 0-0 mot Spanien och slog sedan Israel med hela 4-0 i genrepet inför EM. Under vårens VM-kval tappade de oväntat poäng borta mot Serbien efter ett kryss och slog sedan blåbärsnationerna Azerbajdzjan samt Luxemburg.

Portugal vann som sagt Nations League 2019 och är regerande mästare då slutspelet av 2020 års upplaga inte har spelats än. Men Portugal åkte ut i gruppspelet av 2020 års upplaga efter fyra segrar, en oavgjord och en förlust i sin grupp med Frankrike, Kroatien och Sverige.

Annons:

Testa spela hos Coolbet

Testa Coolbets höga odds från egna oddssättare

Hållit nollan i fyra av sex senaste matcherna

Trots hemmaplan och Ungerns fina resultat senaste tiden får vi i snitt 7,85 på Ungern hos spelbolagen och runt 1,47 på Portugal.

Men vi spelar att matchen går under 2,5 mål till 1,88 gånger pengarna hos Nordicbet.

Ungern har hållit nollan i fyra av deras sex senaste matcher och inte släppt in mer än ett mål i nio av de tio senaste. Visst, Portugal är ett snäpp upp sett till svårighetsgrad men vi ska nog inte underskatta det faktumet att publik är tillbaka och det väntas 61 000 åskådare i Budapest som kommer bära fram hemmalaget och få dem att orka jobba och pressa hela matchen.

Portugal har en stark defensiv vilket gör att trots deras starka offensiv har sex av deras tolv senaste gått under 2,5 mål.

När lagen möttes senast 2017 gick matchen i just Budapest och Portugal vann med 1-0 trots att Ungern fick ett tidigt rött kort. Liknande scenario den här gången? 0-1 eller 0-2?

Vi satsar alltså våra pengar på under 2,5 mål till 1,88 gånger pengarna hos Nordicbet.

Annons:
Saknar du konto hos Nordicbet får du 100 kr bonus med endast 1x omsättningskrav genom länken nedanför och kan ta del av vårt speltips till högsta möjliga odds.
Öppna konto hos Nordicbet här. | Regler & villkor gäller | Stödlinjen.se | 18+

För och emot speltipset:

  • Ungern är starka defensivt. Max ett insläppt mål i nio av de tio senaste.
  • Ungern kommer bäras av 61 000 fans.
  • Ungern har hållit nollan i fyra av de sex senaste matcherna.
  • Portugal har en grymt stark offensiv och genrepet imponerade där deras stora stjärnor alla var med och bidrog.
Speltips
Speltips:Under 2,5 mål
Odds:1,88 hos Nordicbet
Rygga spelet:
Annons:
Öppna konto hos Nordicbet här. | Regler & villkor gäller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Tisdag 15/6 kl 18:00

Oddsjämförelse:

Klicka här för att komma till vår Oddsjämförelse.

Oddset framtaget: Söndag 13/6 kl 00:20
Regler och villkor gäller | Spela ansvarsfullt | 18+ gäller för spel | Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.