Ukraina lyckades göra två mål mot Nederländerna i premiären men tyvärr räckte inte det utan de fick lämna matchen poänglösa. Under torsdagen ställs de mot Nordmakedonien och de siktar givetvis på tre poäng men Nordmakedonien bör inte underskattas.

Speltips
Speltips: Dubbelchans X2, seger om matchen slutar oavgjort eller om Nordmakedonien vinner
Odds: 2,41 gånger pengarna hos Nordicbet
Rygga spelet:
Annons:
Öppna konto hos Nordicbet här. | Regler & villkor gäller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp: Torsdag 17/6 kl 15:00

Ukraina har ett spännande landslag som Andrij Sjevtjenko styr. Sedan 2020 har de bland annat vunnit mot Schweiz, Spanien och kryssat borta mot Frankrike. Så visst finns höjden där. Men samtidigt har de varit ojämna och 1-1 mot Finland och Kazakstan i VM-kvalet i våras var kraftiga missräkningar.

För att verkligen ta nästa steg måste de bli jämnare. De tar allt för många snedsteg och tappar poäng i matcher där de inte borde tappa poäng.

Ladda spelkassan: Klicka här för att se vår guide till spelbolagens bästa bonusar just nu!

Var inte så jämnt som resultatet påvisade

Mot Nederländerna var det ganska väntat att de skulle förlora. Men de pressade trots allt hemmalaget hela vägen in i kaklet och det avgörande segermålet kom först i 85:e minuten. Men ser vi till den underliggande statistiken var matchen inte så jämn som resultatet påvisar. Ukraina presterade endast 0,7 xG även om de gjorde två mål.

Ukraina är tillsammans med Österrike favoriter att komma tvåa i gruppen bakom Nederländerna och då skulle en seger här underlätta. Men även ett kryss borde räcka här så länge de slår Österrike i sista matchen.

Bara förlorat två av de 14 senaste

Nordmakedonien har ett betydligt starkare lag än många tror och de ska nog inte underskattas. De såg länge ut att gå mot en poäng mot Österrike efter 1-1 men två sena mål sista kvarten gjorde att de fick lämna premiären poänglös.

Men de har tidigare visat att höjden finns där. Inte minst deras starka seger borta mot Tyskland i VM-kvalet i våras och inför EM hade de faktiskt bara förlorat två av deras 14 senaste matcher.

Annons:

Testa spela hos Coolbet

Testa Coolbets höga odds från egna oddssättare

Spelvärde på dubbelchansen

Ukraina ska givetvis vara favoriter här och bör egentligen vinna. Men när vi bara får 1,65 som högst på ettan väljer vi att avstå. Ukraina har trots allt varit väldigt ojämna i sina resultat och bara vunnit tre av deras 14 senaste matcher.

Vi ser ett mycket bättre spelvärde i dubbelchans X2 som betalar 2,41 gånger pengarna hos Nordicbet. Det betyder att spelet prickar om Nordmakedonien vinner eller om matchen slutar oavgjort.

Nordmakedonien vet hur man försvarar sig och både de och Ukraina spelar otroligt ofta väldigt jämna tighta matcher och ett oavgjort resultat känns verkligen inte långt bort.

Speciellt inte med tanke på att det med största sannolikhet är ett nog bra resultat för att hoppet om avancemang ska hänga på resultatet i sista omgången.

Annons:
Få 100 kr bonus med endast 1x omsättningskrav som ny kund hos Nordicbet. Då kan du även rygga vårt speltips till just nu högsta möjliga odds.
Öppna konto hos Nordicbet här. | Regler & villkor gäller | Stödlinjen.se | 18+

För och emot speltipset:

  • Ukraina är väldigt ojämna och bara vunnit tre av deras 14 senaste matcher.
  • Nordmakedonien är starkare än många tror. Seger mot Tyskland i VM-kvalet och bara förlorat två av deras 14 senaste matcher.
  • Ukraina har stark offensiv och hittar de rätt kommer Nordmakedonien ha svårt att stå upp.
Speltips
Speltips: Dubbelchans X2, seger om matchen slutar oavgjort eller om Nordmakedonien vinner
Odds: 2,41 gånger pengarna hos Nordicbet
Rygga spelet:
Annons:
Öppna konto hos Nordicbet här. | Regler & villkor gäller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp: Torsdag 17/6 kl 15:00

Oddsjämförelse:

Klicka här för att komma till vår Oddsjämförelse.

Oddset framtaget: Måndag 14/6 kl 13:20
Regler och villkor gäller | Spela ansvarsfullt | 18+ gäller för spel | Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.