Fotbolls-VM 2022 avgörs som bekant i Qatar och inte under sommaren utan hela turneringen är flyttad till slutet av november.

Men vilka vinner VM enligt spelbolagen? Vi har kollat igenom alla odds från sju olika spelbolag och tagit fram ett snittodds på varje lag i turneringen för att se vilka som egentligen är favoriter.

Premiärmatchen mellan Qatar och Ecuador spelas söndag den 20 november. Inte helt oväntat är Qatar en riktig underdog i detta mästerskap och oddsen att de vinner sina matcher under gruppspelet är 3,39 mot Ecuador, 3,74 mot Senegal och 10,0 mot Nederländerna. Annars är en riktig höjdpunkt redan under gruppspelet när Spanien och Tyskland ställs mot varandra.

Om du tror att Brasilien går hela vägen kan du spela på dem hos Bethard och saknar du konto hittar du en bethard bonuskod via länken.

Bästa oddsen att vinna fotbolls-VM 2022:

Här nedanför ser du snittoddset från sju spelbolag på alla nationer som betalar under 100,0 gånger pengarna.

Brasilien: 5,55
England: 6,8
Frankrike: 7,04
Argentina: 8,13
Spanien: 9,09
Tyskland: 11,58
Nederländerna: 12,88
Portugal: 13,45
Belgien: 14,97
Danmark: 27,19
Uruguay: 51,1
Kroatien: 52,53
Senegal: 81,27
Schweiz: 83,29

Värdnationen Qatar betalar hela 1001,0 gånger pengarna hos Coolbet om du känner dig konspiratorisk och tror de kan gå hela vägen.

Brasilien vinner enligt simuleringen

TV-programmet Fotbollslabbet med deras expert Ola Lidmark Eriksson gjord ett försök att simulera mästerskapet en miljon gånger för att se vad den vanligaste utgången är.

I hans simuleringar vann Brasilien VM drygt 250 000 gånger följt av Frankrike som nästan nådde upp till 200 000 gånger. Efter det var det ett större dropp ner till Spanien, Argentina, England och Belgien som låg runt 70 000 – 110 000 gånger var.

Värt att notera är att Spanien och Tyskland får lägre sannolikhet att vinna VM eftersom de är i samma grupp vilket ökar chansen att antingen åka ut i gruppspelet eller få en tuff lottning i slutspelet.

Tvåan i grupp E som både Spanien och Tyskland tillhör ställs mot vinnaren i grupp G som förmodligen blir Belgien.

Brasilien som är den stora favoriten har en enklare väg mot de stora matcherna. De spelar i grupp G tillsammans med Schweiz, Serbien och Kamerun vilket bör bli en enkel grupp. I så fall ställs de mot tvåan i grupp H vilket mest troligt blir Uruguay, Sydkorea eller Ghana.

Frankrike spelar i grupp D tillsammans med Danmark, Tunisien och Australien. Tuffaste motståndaren där är givetvis Danmark som skrällde nu senast under EM men spelbolagen betalar bara 1,9 gånger pengarna på att Frankrike vinner sin match mot Danmark.

Vinner de sin grupp ställs de mot tvåan från grupp C vilket mest troligt blir Polen eller Mexiko, klart överkomlig väg fram till kvartsfinal.

Regler och villkor gäller | Spela ansvarsfullt | 18+ gäller för spel | Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.