Spelbolagsrecensioner

Recensioner spelbolagVilket spelbolag passar just dig? Vad skiljer egentligen de olika spelbolagen och hur fungerar deras bonusar? Här kommer vi samla våra recensioner och guider för de olika spelbolagen med svensk spellicens.

Recensioner spelbolag

Antalet spelbolag ökar ständigt och det kan vara svårt som vanlig konskument att förstå vad som egentligen skiljer dem åt? Vad är egentligen skillnaden på ett spelbolag med Kambi eller SB Tech? Är det skillnad på spelbolagens kundservice eller kan man vänta sig snabba svar på svenska hos alla?

Vi ska försöka täcka alla eventuella frågor du har om de olika spelbolagen och hjälpa dig hitta rätt spelbolag.

Men annars i grunden jobbar vi enbart med spelbolag som har svensk spellicens och som man kan lita på. Sedan har alla spelbolag olika styrkor, passar olika personer och olika svagheter. Här hjälper vi dig hitta det spelbolaget som passar just dig.

Antalet recensioner kommer byggas ut allt eftersom med nya spelbolag.

Vårt mål är även att skapa videoguider till alla våra recensioner så du får en bättre visuell överblick på alla spelbolag vi publicerar recensioner på.

Alla uppgifter var aktuella när vi publicerade recensionerna. Vi kommer uppdatera de löpande men tänk på att alltid dubbelkolla kampanjer, regler och villkor hos respektive spelbolag innan du öppnar konto för att säkerställa att allt stämmer då en bonusregler kan förändras från en dag till en annan.

Är du inte intresserad av att läsa speciellt mycket om alla spelbolag och bara letar bästa möjliga oddsbonus? Besök i så fall vår guide över spelbolagens bonusar här.

Där får du en snabb och enkel lista med grundläggande information om alla spelbolag samt vad deras aktuella bonus just nu är. Där kan du även klicka dig vidare för att läsa recensioner om respektive spelbolag om det är något som intresserar dig extra mycket.

Tänk på att 18+ gäller för samtliga spelbolag och att regler och villkor gäller för samtliga bonusar. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se.

Spela ansvarsfullt. 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.