Speltips som pushnotiser – Ta del av speltipsen innan oddsen droppar

Speltips som pushnotiser

Läs mer om hur våra pushnotiser för speltips fungerar och varför de är viktiga för dig som vill maximera värdet av våra gratis speltips.

En viktig funktion för att kunna maximera värdet av våra speltips är att hinna spela dem så snabbt som möjligt innan oddsen sjunker.

Mycket av vår strategi kring speltips och sportbetting bygger på att slå stängningsoddset och att identifiera hur marknaden kommer röra sig eller om något spelbolag missat en rörelse som andra redan gjort.

Därför om vi lämnar speltipset att spela Rögle till 2,7 borta mot Örebro i SHL är det viktigt att hinna in på spelet så snabbt som möjligt innan oddset sjunker.

Hur fort detta går är givetvis lite olika. Större marknader rör sig inte lika fort, mindre marknader kan röra sig väldigt fort. Du kan dessutom alltid se i botten på våra speltips en tidsstämpel när vi tog fram detta odds. På detta sätt kan du själv se hur mycket oddset gått ner eller om de ligger kvar på samma hur länge det är sedan vi publicerade speltipset.

Gratis pushnotiser med speltips

För att underlätta att snabbt kunna ta del av våra speltips har vi startat en tjänst som gör att du kan få en pushnotis i din mobil eller datorns webbläsare direkt vi publicerar ett nytt speltips.

Tjänsten är helt gratis och du får en fråga om du vill ta del av våra speltips via pushnotis när du kommer in på sidan. Har du redan tackat nej är det bara vänta, den har en satt timer så den kommer fråga dig i framtiden igen. Vi vill däremot inte störa de som faktiskt inte vill få pushnotiser så den kommer inte fråga varje dag om man har tackat nej.

Med hjälp av detta kan du ta del av våra speltips inom några sekunder från att vi har publicerat dem. Sedan gäller det bara att ha konto hos rätt spelbolag för att maximera värdet.

Om vi tar vårat exempel här ovanför. Om vi har rekat Rögle till 2,7 borta mot Örebro så är det där vi har satt värdet. Om du bara har konto hos ComeOn till exempel och de bara betalar 2,5 tappar du värdet och det kommer bli svårt att tjäna pengar på sportbetting om man alltid tar lägre odds.

Att alltid ta de högst oddset är givetvis ingen garanti för att tjäna pengar, men i stort sett alla som faktiskt tjänar pengar på sportbetting spelar alltid på marknadshögsta oddsen.

Vi har en bra guide över spelbolagens oddsbonusar som du hittar här. Där kan du se nuvarande bonuserbjudanden från olika spelbolag om du behöver öppna ett eller flera nya spelkonton för att alltid komma åt de högsta oddsen på våra speltips.

Finns även på sociala medier

Andra sätt att ta del av våra speltips är sociala medier. Här är Twitter bäst då det går ut direkt med länk till speltipsen. Sen beror det givetvis hur ofta du kollar Twitter.

Vi publicerar även de flesta speltipsen på Instagram och vissa även på Facebook. På Instagram får du fördelen att du kan se speltipset direkt på Instagram utan att besöka vår sida. Du tappar däremot hela vår analys och får en förenklad version bara.

Så om du vill vara först ut och hinna rygga våra speltips innan spelbolagen sänker oddsen, signa upp på våra pushnotiser och lycka till!

Spela ansvarsfullt. 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.