Om Dagensbetting.se

low mindre text 1 Dagens bästa speltips hos DagensBetting.se
Dagensbetting.se startade i slutet av 2019 och har fokus på att publicera gratis speltips för våra läsare av absolut högsta möjliga kvalité.

Sidan är skapad av experter med väldigt lång erfarenhet inom sportbetting och skribenterna håller högsta möjliga kvalité. Fokus ligger inte på kvantitet utan på kvalité.

Sidan grundades av Thomas Mäkitalo som publicerat speltips online sedan 2006 och som tidigare varit skribent på sidor som Eurosport, Nyheter24 och Hockeysverige.se. Han startade även Spelbloggare.se 2011 som han drev upp från en nystartad sida till den största i Sverige inom just speltips.

Vi bygger alltid våra speltips på väldigt mycket data och erfarenhet. Vi lägger även stor vikt vid att jämföra spelbolagen mot varandra för att hitta utstick där ett spelbolag landat fel i sin värdering eller inte följt med rörelserna som andra spelbolag har gjort.

Därför väljer vi speltips från större ligorna

Vi försöker däremot alltid lämna speltips från de större ligorna och detta av två anledningar.

Om vi tipsar om när ett spelbolag ligger fel på en match i andraligan i Estland kommer oddset på det spelet droppa direkt någon/några spelar på det tungt. Därför kommer oddsen inte finns kvar när de flesta läser speltipset här. Därför försöker vi spela på större ligor så oddsen inte rör sig lika fort.

Fler vill läsa om de större ligorna och är ute efter spelförslag från till exempel Premier League. Därför försöker vi möta den efterfrågan och ge våra bästa möjliga speltips från de ligorna.

Vi är klimatneutrala

Vi klimatkompenserar även både för våra servrar och för våra besökare som besöker sidan. Detta görs genom bland annat installation av nya, förnybara energikällor som till exempel vindkraftverk och deltagande i Co2-reducerande projekt. Klicka här för att läsa mer samt se vårt certifikat på att vi är klimatneutrala.

Kontaktuppgifter:

Kontakta oss gärna om du har frågor, feedback eller har förslag på samarbete. Du får oss enklast via e-post men även våra socialamediekanaler fungerar bra.

E-post: info@dagensbetting.se
Twitter: https://twitter.com/DagensbettingS
Instagram: https://instagram.com/dagensbetting
Facebook: https://www.facebook.com/dagensbetting

Dagensbetting.se ägs av bolaget LÅ Webbyrå AB med bas i Luleå.