Spelskola – Bli bättre på sportbetting

Spelskola
Kunskap är nyckeln om man vill bli en vinnare på sportbetting. Därför har vi på Dagensbetting.se som har drygt 15 års erfarenhet av sportbetting valt att hjälpa dig som är nyare inom området genom att dela med oss av vår kunskap.

Vår spelskola är uppdelad i flera olika delar som du hittar här nedanför och uppdateras löpande med nya artiklar och ny information för att hjälpa er.

Viktigt att vara disciplinerad

Rent generellt gäller det ofta att tänka igenom sina spel lite mer och försöka komma ifrån den förrädiska magkänslan. Får man in bankroll management, börjar jobba med units och värderar spelen ordentligt och verkligen hittar det spelbolaget med det högsta oddset tar man sig långt.

Om man kör samma insats på alla spel oavsett om man vunnit en del och har 4 000 på sitt konto eller om man förlorat en del och har 600 kvar är ett recept för att för eller senare komma ner till noll. Eller att alltid spela på samma bolag utan att kolla om de har det bästa oddset eller inte.

Det är alltid viktigt att justera sin insats efter ens spelkassa och ännu viktigare alltid jämföra oddsen och bara spela på det absolut högsta möjliga odds bland de bolagen med svensk spellicens.

Läs om allt från units, ROI till hur du värderar ditt spel

Vår spelskola har i skrivande stund bland annat artiklar som förklarar hur asian handicap fungerar, hur man spelar med units och en förklaring vad ROI är och hur du använder det för att mäta dina spel.

Vi har även en väldigt uppskattad artikel om hur man värderar odds samt räknar om de till procent för att bättre kunna värdera om det finns något spelvärde där. Missa inte heller våra artiklar om livebetting och hur en spelbörs som till exempel Betfair fungerar.

Vi har även en utförlig förklaring av olika typer av bettingmarknader och en FAQ med de vanligaste frågorna.

Påbörja din resa inom betting

När du sedan har läst igenom vår spelskola missa inte att ta del av våra speltips som vi dagligen publicerar här på Dagensbetting.se. Ta sedan med dig lärdomarna från spelskolan och kombinera det med våra speltips samtidigt som du lär dig ta fram egna spel och värdera matcher.

Det är väldigt spännande och utvecklande när man känner att man blir bättre och bättre och utvecklas inom sportbettingen och man ser att ens arbete börjar ge resultat.

Tänk däremot på att vi aldrig kan garantera några vinster. Sportbetting är förknippat med risker och du kan förlora dina pengar. Spela aldrig för pengar du inte har råd att spela för. Kom även ihåg att du kan vända dig till Stödlinjen om du känner att du spelar för mycket. Kom även ihåg att 18+ gäller för spel. Och viktigast av allt – kom ihåg att spela ansvarsfullt.