På grund av Covid19 kom det nya tillfälliga restriktioner på spelbolag vilket bland annat begränsade hur mycket pengar du som spelare fick sätta in men det satte även ett tak på att spelbolagen inte fick erbjuda bonusar över 100 kr till nya kunder.

Nu har de restriktionerna släppt och spelbolagen är fria att återigen erbjuda de bonusar de önskar.

Vi på Dagensbetting.se har givetvis uppdaterat vår bonusguide med de senaste bonusarna och kampanjerna så du enkelt får en översikt.

Här hittar du spelbolagens senaste oddsbonusar.

En favoritbonus hos oss

Bland våra favoriter bland de nya bonusarna efter att restriktionerna har släppt är Hajper som erbjuder en ny typ av bonus som de kallar Ultrabet.

Efter att du startat ett konto och gjort en insättning kan du sedan lägga ett spel med en insats mellan 100 – 1 000 kronor och välja att det ska vara ett Ultrabet.

Det betyder att om spelet prickar vinner du som vanligt. Missar spelet får du ett omsättningsfritt riskfritt spel till samma värde.

En väldigt generös bonus då den ger dig två chanser att pricka ditt spel och att det riskfria spelet dessutom är omsättningsfritt.

Ta del av kampanjen från Hajper här:
Öppna konto hos Hajper här. | Regler & villkor gäller | Stödlinjen.se | 18+

Värt att notera är även att många spelbolag fortfarande har kvar 100 kronor bonus. Det är givetvis varje spelbolags eget val men från och med nu är det just det, spelbolagets val. Tidigare var det restriktioner som gjorde att de inte fick erbjuda mer än det.

Regler och villkor gäller | Spela ansvarsfullt | 18+ gäller för spel | Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.