Atlético Madrid har en av sina djupare formdippar de senaste säsongerna just nu när de under lördagen tar emot Osasuna hemma på Estadio Wanda Metropolitano och vi har plockat ett tidigt handikappspel inför matchen.

Speltips
Speltips:Osasuna +1 (pengarna tillbaka vid förlust med ett mål)
Odds:2,28 hos Unibet
Spelstopp:Spelstopp: Lördag 14/12 kl 21:00

Embed from Getty Images

Det här speltipset skrivs under onsdagseftermiddagen innan Champions League-matchen mot Lokomotiv Moskva för Atlético som spelas under onsdagskvällen. Vi misstänker att oddsen kommer droppa så vi väljer att kliva in tidigt.

Champions League-matchen mot Lokomotiv är dessutom viktig då Atlético inte är klara för slutspelet utan måste satsa på att vinna matchen för att vara säkra på avancemang. De kan även gå vidare på en förlust eller oavgjort men då krävs det att Juventus som redan vunnit gruppen hjälper dem på bortaplan mot Leverkusen.

Atlético har just nu riktigt svag form med enbart en seger på de åtta senaste matcherna. De har inte minst tappat många poäng genom att spela oavgjort då hela nio av deras 17 senaste har slutat oavgjort.

Här nedanför ser ni formen för de båda lagen:
[skillbar title=’Atlético 10 senaste: 13/30 poäng.’ percentage=’43.3′ color=’#CB3524′ show_percent=’true’] [skillbar title=’Atlético 5 senaste hemma: 10/15 poäng.’ percentage=’66.6′ color=’#CB3524′ show_percent=’true’] [skillbar title=’Osasuna 10 senaste: 16/30 poäng.’ percentage=’53.3′ color=’#d91a21′ show_percent=’true’] [skillbar title=’Osasuna 5 senaste borta: 6/15 poäng.’ percentage=’40’ color=’#d91a21′ show_percent=’true’]

Gästande Osasuna har dels fått vila under veckan då de inte spelar i Europa men de har även en fin formkurva och är ett svårslaget lag. De har endast förlorat tre av säsongens 18 matcher och även mot riktigt starka lag får de med sig resultat gång efter gång. De spelade till exempel 1-1 mot ligatrean Sevilla nu senast.

Bara tappat poäng i en av fem senaste bortamatcherna

Embed from Getty Images

På bortaplan har de tagit poäng i fyra av de fem senaste matcherna och vi ser faktiskt ett fint värde på Osasuna. Men istället för den raka tvåan som betalar 11,5 eller oavgjort till 4,33 väljer vi att gå in på Osasuna +1 asian handicap till 2,28.

Det spelet ger oss vinst om Osasuna vinner eller spelar oavgjort och vi får insatsen tillbaka om de förlorar med ett mål. Osasuna har fin skrällchans här men det oavgjorda resultatet ligger närmast och när vi dessutom får insatsen tillbaka om de förlorar med ett mål till finns 2,28 väljer vi att klippa till.

Ni hittar oddset hos Unibet. Men tänk på att om ni läser det här efter CL-matchen att om något speciellt händer under/efter den matchen kan det givetvis påverka oddsen och värdet på spelet.

För och emot speltipset:

  • Osasuna tagit poäng i 15 av 18 ligamatcher den här säsongen.
  • Osasuna tagit poäng i fyra av fem senaste bortamatcherna.
  • Osasuna tagit poäng av flera starka lag som Sevilla, Real Sociedad och Valencia.
  • Atlético spelade i CL tre dagar tidigare.
  • Atléticos svaga form just nu.
  • Atlético brukar vara starka hemma och om spelet väl stämmer är de klasser bättre.
Speltips
Speltips:Osasuna +1 (pengarna tillbaka vid förlust med ett mål)
Odds:2,28 hos Unibet
Spelstopp:Spelstopp: Lördag 14/12 kl 21:00
Oddset framtaget: Onsdag 11/12 kl 16:00
Spela ansvarsfullt. 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.