Bara fem dagar efter den otäcka incidenten på Parken där Christian Eriksen föll ihop ska nu Danmark på något underligt sätt försöka ladda om och spela bra fotboll när gruppens tuffaste motståndare Belgien kommer på besök. Efter förlusten mot Finland är Danmark nog pressade att göra ett bra resultat här för att kunna gå vidare.

Speltips
Speltips:Belgien vinner
Odds:2,11 hos Coolbet
Rygga spelet:
Annons:
Öppna konto hos Coolbet här. | Regler & villkor gäller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Torsdag 17/6 kl 18:00

Även om fotbollen säkert känns sekundär för många i Danmark just nu är det trots allt ett EM som ska spelas och dessutom ett EM där alla gruppspelsmatcher ska spelas på hemmaplan.

Vi ska absolut inte dra några större växlar över hur Danmark såg ut efter den väldigt underliga omstarten av matchen nu senast. Men om vi ser fram till incidenten med Eriksen hade Danmark mycket boll men utan att skapa de riktigt farliga chanserna.

De såg i grunden ganska bra ut även om det blev tydligt att en riktigt anfallare är precis det som Danmark saknar.

Förlusten mot Finland sätter även press på Danmark att prestera här mot Belgien. När de dessutom har chocken från förra matchen färskt i minne och saknar sin bästa spelare lär det bli en tuff uppgift.

Hämta en bonus inför matchen: Klicka här för att se vår guide till spelbolagens bästa bonusar just nu!

Belgien imponerade i premiären

Belgien buades ut av den ryska publiken när de gick ner på knä inför avspark och känslan var att de ville bevisa något efter det. Romelu Lukaku satte 1-0 lite turligt redan i den 10:e minuten och 25 minuter senare satte den inhoppande backen Thomas Meunier 2-0.

Lukaku spikade dit slutresultatet 3-0 och Belgien neutraliserade Ryssland fullständigt som inte alls fick igång sitt spel. Belgien släppte knappt till något alls och hade en xGA på 0,3 samtidigt som de själva hade en xG på 1,7.

De här två lagen möttes i Nations League under hösten 2020 och först vann Belgien mötet på Parken med 2-0 och sedan sitt hemmamöte vann Belgien med 4-2.

Belgiens superstjärna Kevin De Bruyne är tillbaka i träning och enligt förbundskaptenen Roberto Martinez blir det ett sent beslut inför matchen om han kan spela. Men han är absolut inte utesluten från en start.

Däremot kommer Timothy Castagne och mest troligt även Jan Vertonghen missa matchen mot Danmark. Däremot är Axel Witsel spelklar och kommer enligt förbundskaptenen få spela om det sedan är från start eller inhopp får vi se.

Annons:

Testa spela hos Coolbet

Testa Coolbets höga odds från egna oddssättare

Matchen spelas på Parken och vi får som högst 4,4 gånger pengarna på Danmark och 2,11 på Belgien.

Men när Danmark nu saknar Eriksen och redan sen innan turneringen saknade en riktigt anfallare kommer de få det svårt mot Belgien. Frågan är också hur de reagerar på händelsen så här några dagar senare.

Visst har de gått ihop som en grupp. Men kan de verkligen sätta fullt fokus på fotbollen? Jag skulle förstå om de inte kan det till 100%.

När vi sedan väger in hur starka Belgien såg ut i sin premiär och att de även vann båda matcherna mot Danmark under 2020 känns oddset 2,11 på Belgien bra.

Vi spelar därför Belgien vinner till 2,11 gånger pengarna hos Coolbet.

Annons:
Saknar du konto hos Coolbet så kan du öppna konto via länken nedanför och ta del av deras höga odds.
Öppna konto hos Coolbet här. | Regler & villkor gäller | Stödlinjen.se | 18+

För och emot speltipset:

  • Danmark saknar sin kreativa kraft och det kommer vara speciellt att återvända till Parken för en ny match.
  • Belgien imponerade stort i premiären och skyttekungen Lukaku gjorde direkt två mål.
  • Eventuellt är KDB tillbaka för Belgien.
  • Danmark har givetvis kommet ihop som grupp av det här. Får de ut känslorna på rätt sätt kan de här stärka dem och ta de till nya höjder.
Speltips
Speltips:Belgien vinner
Odds:2,11 hos Coolbet
Rygga spelet:
Annons:
Öppna konto hos Coolbet här. | Regler & villkor gäller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Torsdag 17/6 kl 18:00

Oddsjämförelse:

Klicka här för att komma till vår Oddsjämförelse.

Oddset framtaget: Måndag 14/6 kl 10:25
Regler och villkor gäller | Spela ansvarsfullt | 18+ gäller för spel | Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.