Här snackar vi ett rivalmöte. Skottland och England har en lång historia bakom sig men då Skottland inte varit i EM sedan 1996 har de inte drabbat samman speciellt ofta i mästerskap. Men nu står de här på var sin sida av planen och matchen spelas dessutom på engelsk mark i London. Vi räknar med en het stämning både på och runt planen.

Speltips
Speltips:Över 3,5 kort
Odds:2,6 hos Unibet
Rygga spelet:
Annons:
Öppna konto hos Snabbare här. | Regler & villkor gäller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Fredag 18/6 kl 21:00

England har som alltid stora förväntningar på sig. Allt annat än att vinna helat turneringen ser mer eller mindre som misslyckanden. När de dessutom har alla gruppspelsmatcher plus eventuell semifinal och final hemma på Wembley är inte förväntningarna mindre.

När de tog emot Kroatien i premiären såg det däremot lite segt ut. Möjligen på grund av den tryckande värmen. De hade en den bra löpningar och blixtrade till ibland men sett över 90 minuter var det ingen strålande fotboll men det gav en 1-0-seger.

Ser vi till statistiken hade England 52% av bollen och båda lagen skapade åtta målchanser var. Men England målchanser var bättre och räknades ihop till en xG på 0,9 samtidigt som de bara hade 0,3 xGA emot sig.

Annons:
Få 100 kr bonus till 1x omsättningskrav inför matchen: Klicka här för att få 100 kr oddsbonus med 1x omsättningskrav hos Snabbare med höga odds på EM.

Blev rånade i sin premiär

Gästande Skottland blev samtidigt rånade i sin premiärmatch. Skottland skapade sett till hela matchen hela 19 målchanser som resulterade i 1,8 xG jämfört med Tjeckiens tio målchanser och 0,9 xG.

Men trots de förlorade Skottland med 2-0 inför hemmafansen. Väldigt bittert givetvis.

Men Skottland hittade nog lite närmare sin bästa startelva nu senast. De inledde premiären med Ryan Christie från Celtic på topp. Men när de till andra halvlek bytte ut honom och satte in Che Adams från Southampton fick de en helt annan rörlighet och ett helt annat hot på planen.

Annons:

Testa spela hos Coolbet

Testa Coolbets höga odds från egna oddssättare

Snittade 5,9 gula kort per match

Tror man på England här får man bara runt 1,3 gånger pengarna från spelbolagen. Men vi plockar istället ett spel från kortmarknaden och spelar över 3,5 kort till hela 2,6 gånger pengarna hos Unibet.

Det är knappast någon som blir förvånad om det smäller i den här helbrittiska uppgörelsen. Här finns gott om spelare som kan ta något gult kort och som brukar gå in tufft i närkamperna.

Men det som verkligen gör spelet intressant är valet av domare. Den spanska domaren Antonio Mateu Lahoz är huvuddomare och han brukar inte vara sen med korten.

Han delade visserligen inte ut något kort alls i sin EM-premiär när Ryssland tog emot Belgien. Men innan EM hade hela nio av hans tio senaste matcher över 3,5 gula kort med ett snitt på hela 5,9 gula kort per match.

Utöver det delade han även ut två röda kort under den perioden.

Vi har alltså en domare som är snabb med korten i vad som väntas vara ett väldigt fysiskt möte med mycket prestige.

Då känns över 3,5 kort riktigt fint till 2,6 gånger pengarna.

För och emot speltipset:

  • Domaren Mateu Lahoz har snittat 5,9 gula kort per match senaste tio matcherna inför EM.
  • Det lär smälla när de här två rivalerna gör upp.
  • England och Skottland drar vanligtvis inte på sig speciellt mycket kort, får se om de håller i sig trots rivalmötet.
Speltips
Speltips:Över 3,5 kort
Odds:2,6 hos Unibet
Rygga spelet:
Annons:
Öppna konto hos Snabbare här. | Regler & villkor gäller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Fredag 18/6 kl 21:00

Oddsjämförelse:

Klicka här för att komma till vår Oddsjämförelse.

Oddset framtaget: Torsdag 17/6 kl 19:20
Regler och villkor gäller | Spela ansvarsfullt | 18+ gäller för spel | Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.