Serietvåan Leicester tar emot snabba och fysiska Wolverhampton under söndagen hemma på King Power Stadium och vi har plockat ut en vinnare inför matchen där vi ser ett bra spelvärde.

Speltips
Speltips:Wolverhampton
Odds:3,5 hos Bwin
Rygga spelet:
Annons:
Öppna konto hos Snabbare här. | Regler & villkor gäller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Spelstopp: Söndag 8/11 kl 15:00

Leicester hade en skakig start på säsongen med förlust mot West Ham och Aston Villa i ligan och utslagna ur ligacupen av Arsenal under de första veckorna. Men sedan den perioden har Leicester nu fyra raka segrar, två i Europa League mot Zorya och AEK Aten samt mot Arsenal och Leeds i ligan.

De har även ett möte med Sporting Braga från Portugal under torsdagen i Europa League som ska spelas innan matchen mot Wolves.

Vi väljer att lägga vårt speltips innan den matchen då vi ser en risk för att oddset sjunker. Oavsett resultat i den matchen lär det påverka energin i Leicester som endast får två dagar spelfritt mellan matcherna.

Lästips: Missa inte vår bonusguide med spelbolagens bästa oddsbonusar.

Svagt spel på hemmaplan

Embed from Getty Images

Spelet på hemmaplan har varit en stor svaghet den här säsongen för Leicester när de förväntas vara spelförande. Innan segern mot ukrainska ligaåttan Zorya i Europa League hade de tre raka förluster på hemmaplan med målskillnad 0-6.

Det är inte heller otur som ligger bakom de svaga resultaten på hemmaplan. Ser vi till xPTS på hemmaplan rankas Leicester som Premimer Leagues näst sämsta lag med 2,29 xPTS över tre matcher. De har inte heller haft över 1,0 i xG i någon av sina hemmamatcher den här säsongen i Premier League.

På bortaplan där de kan vända spelet snabbt med Vardy som är livsfarlig mot backlinjer som står högt har de däremot vunnit samtliga matcher inklusive imponerande 5-2 mot Manchester City.

Endast ett insläppta mål på fyra senaste

Embed from Getty Images

Wolverhampton slog Crystal Palace med 2-0 nu senast och de har nu tagit tio av tolv poäng över de fyra senaste omgångarna.

En nyckel till det är deras defensiv som börjat stänga ner. Sedan deras bottennapp mot West Ham (förlust 4-0) har de endast släppt in ett mål över de fyra senaste matcherna.

Wolves trivs även på bortaplan där deras snabba omställningar lätt kan straffa många lag. Förra säsongen var de till exempel Premier Leagues nionde bästa hemmalag samtidigt som de var seriens sjätte bästa bortalag.

Det är även värt att notera att matchen mot Wolves blir den sjunde matchen för Leicester på tre veckor vilket är tre fler än vad Wolves har spelat under samma period.

Vår egen värdering har prisat in Leicester till 2,40 och Wolves till 3,25. Spelbolagen erbjuder just nu 2,45 som högst för Leicester men vi får fina 3,5 hos Bwin på Wolves vilket blir vårt speltips inför matchen.

Det är 7,6% över vår egen värdering och 4,1% över snittoddset på tvåan.

För och emot speltipset:

  • Leicester inte vunnit någon av de tre senaste mot Wolves.
  • Leicester är inne i en period med väldigt tätt matchande.
  • Leicester har haft svårt i matcher på hemmaplan där de ska föra spelet.
  • Leicester har sett bra ut på bortaplan, kan de ta med sig det spelet hem?
Annons:

Testa spela hos Coolbet

Testa Coolbets höga odds från egna oddssättare

Oddsjämförelse inför Leicester – Wolverhampton 8 november:


Regler och villkor gäller | 18+ | Stödlinjen.se

Speltips
Speltips:Wolverhampton
Odds:3,5 hos Bwin
Rygga spelet:
Annons:
Öppna konto hos Snabbare här. | Regler & villkor gäller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Spelstopp: Söndag 8/11 kl 15:00
Oddset framtaget: Tisdag 4/11 kl 09:40
Spela ansvarsfullt. 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.