Ett hett rivalmöte väntar under söndagen där Manchester City vill ta ett kliv mot ligatiteln samtidigt som Manchester United vill knäppa sin rival på näsan och närma sig en Champions League-plats.

Speltips
Speltips:Under 3,0 mål (insatsen tillbaka vid prick tre mål)
Odds:1,89 hos Bet365
Rygga spelet:
Annons:
Öppna konto hos Betsson här. | Regler & villkor gäller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Söndag 6/3 2022 kl 17:30

Manchester City har kommandot i titelstriden inför helgens omgång. De toppar ligan sex poäng före Liverpool men har spelat en match mer.

De tappade visserligen tre poäng när de förlorade med 2-3 hemma mot Tottenham den 19 februari men har sedan dess vunnit två raka matcher. Ser vi längre tillbaka har de sedan mitten av december 14 segrar, en oavgjord och då förlusten mot Spurs.

Målskillnaden under den här perioden är 47-10 vilket minst sagt är imponerande.

Uniteds offensiv har kört fast

Manchester United har samtidigt sett trubbiga ut senaste tiden. Faktum är att de bara vunnit två av deras sju senaste matcher och hela sex av deras tio senaste matcher har slutat oavgjort efter full tid.

Offensiven har kört fast och de har bara gjort över ett mål i två av deras åtta senaste matcher. Deras stora stjärna Cristiano Ronaldo har till exempel bara gjort ett mål under 2022.

Spelbolagen har ställt ut i snitt 1,39 på City och hela 8,33 på United vilket är otroligt talande för var lagen står just nu.

Vi tänker inte backa United, trots det höga oddset de erbjuder. Vi väljer istället ett spel från målmarknaden där vi får 1,89 gånger pengarna på under 3,0 mål.

Det spelet ger vinst om det blir under tre mål och insatsen tillbaka vid exakt tre mål.

Ser vi till lagens senaste möten har de sex senaste matcherna alla gått under 2,5 mål och Manchester United har lämnat tre av de fyra senaste derbyna mållösa.

För United har sju av de åtta senaste matcherna gått under 2,5 mål och för City är siffran fem av de nio senaste gått under 2,5 mål.

Speltips
Speltips:Under 3,0 mål (insatsen tillbaka vid prick tre mål)
Odds:1,89 hos Bet365
Rygga spelet:
Annons:
Öppna konto hos Betsson här. | Regler & villkor gäller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Söndag 6/3 2022 kl 17:30

Oddsjämförelse:

Klicka här för att komma till vår Oddsjämförelse.

Oddset framtaget: Onsdag 2/3 kl 09:35
Regler och villkor gäller | Spela ansvarsfullt | 18+ gäller för spel | Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.