På måndagskvällen fortsätter Manchester Uniteds jakt på topp fyra-placeringarna. De har nu tio raka matcher utan förlust — och frågan är om segertåget kommer att fortsätta eller om Southampton ska lyckas förstöra festen.

Speltips
Speltips:Manchester United asian handicap -1,5
Odds:1,94 hos Nordicbet
Rygga spelet:Öppna konto hos Nordicbet här. | Regler & villkor gäller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Måndag 13/7 kl 21:00

Speltipset som jag har plockat fram till måndagens Premier League-drabbning är hämtat från asian handicap-marknaden och har ett odds på strax under 2x pengarna.

Formstarkt hemmalag

Embed from Getty Images

Manchester United är ett av de formstarkaste lagen i Premier League. Efter corona-uppehållet har de fem raka matcher utan förlust: fyra vinster och en oavgjord.

Manchester United har ett väldigt spännande lag på gång. På mittfältet har Pogba och Bruno Fernandes verkligen hittat varandra. I trean där framme har Martial, Rashford och Greenwood ett spännande samspel på gång. Just Greenwood har varit väldigt framträdande efter uppehållet — och med fyra mål på fem matcher har han visat vilken naturlig målskytt han är. Det ska bli spännande att följa hans utveckling i framtiden.

Stabil säsong

Embed from Getty Images

Southampton hade en tung start på årets säsong, där bottennappet kom när de förlorade på hemmaplan mot Leicester med 0-9. Men Southampton tog sig i kragen och lyckades vända den negativa trenden. Nu ligger de på en stabil tolfteplats i tabellen med hela 16 poäng ner till nedflyttningsplatserna.

I Southampton spelar en av säsongens största överraskningar. Då pratar jag så klart om succéanfallaren Danny Ings, som har gjort 19 mål och ligger delad trea i skytteligan. Manchester United måste se upp med honom om de vill vinna matchen.

Manchester United måste vinna

Southampton har förvisso presterat riktigt bra den senaste tiden, och har bara förlorat en av sina fyra senaste matcher i Premier League. Men jag anser ändå att det är klar fördel för hemmalaget. Manchester United är mera motiverade, då de jagar en plats i nästa säsongs Champions League.

Southampton är parkerade i mitten av tabellen och de spelar bara för att förfina sin placering. Manchester United har dessutom visat upp ett bländande spel den senaste tiden.

Det enda som avskräcker från ett spel är de låga oddsen på 1X2-marknaden. Men eftersom Manchester United har gjort många mål den senaste tiden vänder jag mig istället mot asian handicap-marknaden.

Manchester United har vunnit sina fyra senaste hemmamatcher med tre måls marginal. Jag tror att det kan bli någonting liknande i den här matchen, och därför spelar jag Manchester United med asian handicap -1,5 till oddset 1,94x pengarna.

Det betyder att Manchester United behöver vinna med två måls marginal för att spelet ska gå in.

För och emot speltipset:

  • Med cupspel inräknat har Southampton släppt in minst tre mål i tre av sina sex senaste bortamatcher
  • Med cupspel inräknat har Manchester United gjort minst tre mål i åtta av sina tolv senaste matcher
  • Manchester United har vunnit sina fyra senaste hemmamatcher i Premier League med minst tre måls marginal
  • Southampton har bara förlorat en av sina fyra senaste matcher i Premier League

Annons:

Testa spela hos Coolbet

Testa Coolbets höga odds från egna oddssättare

Speltips
Speltips:Manchester United asian handicap -1,5
Odds:1,94 hos Nordicbet
Rygga spelet: Öppna konto hos Nordicbet här. | Regler & villkor gäller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Måndag 13/7 kl 21:00
Oddset framtaget: Lördag 11/7 kl 19:35
Spela ansvarsfullt. 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.