4 minuters lÀsning

Newcastle har fyra raka utan seger bakom sig och Leicester tvÄ raka utan seger. Nu hoppas bÄda lagen pÄ att inleda 2021 pÄ bÀsta möjliga sÀtt med en trepoÀngare. Om vi överhuvudtaget fÄr en match eller om Covid19 gör att matchen mÄste flyttas?

Speltips
Speltips:Under 2,5 mÄl
Odds:2,05 hos Pinnacle
Rygga spelet:
Annons:
Öppna konto hos Coolbet hĂ€r. | Regler & villkor gĂ€ller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Spelstopp: Söndag 3/1 2021 kl 15:15

Premier League har drabbats hÄrt av Covid19 de senaste dagarna. Mellan omgÄngen pÄ Boxing Day och omgÄngen som spelades nu i början av veckan hade ligan 18 bekrÀftade fall vilket Àven gjorde att matcherna mellan Everton och Manchester City samt Tottenham och Fulham fick flyttas.

Det har dÀrför pratats om att ligan eventuellt ska ta ett kortare uppehÄll för att försöka begrÀnsa spridningen. Det Àr dÀrför inte helt sÀkert om den hÀr matchen kommer spelas men om den flyttas kommer eventuella spel pÄ den makuleras och insatser Äterbetalas.

Newcastle hade tidigare under december Covid19 i truppen och fick en match mot Aston Villa flyttad pÄ grund av det. Efter den flyttade matchen slog de West Bromwich med 2-1 men den segern har följts upp av tre förluster (Leeds, Brentford och Manchester City) samt en oavgjord mot Fulham.

Annons:

100 kr bonus hos Betsson till 1x omsÀttningskrav

SÀtt in 100 kr och fÄ 100 kr bonus hos Betsson till 1x omsÀttningskrav.

TvÄ tuffa poÀngtapp i följd

Embed from Getty Images

GÀstande Leicester hade ett gyllene lÀge att pÄ riktigt haka pÄ titelstriden efter 2-0-segern borta mot Tottenham men den fina prestationen följdes upp med oavgjort mot bÄde Manchester United och Crystal Palace.

VÀrt att notera Àr Àven det extremt tÀta spelschemat under den hÀr perioden. Men Leicester roterade vÀldigt friskt nu senast mot Crystal Palce men det svaga resultatet tvingade trots allt Vardy att göra ett inhopp.

Newcastle ser verkligen svaga ut just nu och vi hÄller med spelbolagen som stÀller ut 1,7 gÄnger pengarna pÄ Leicester trots bortaplan.

TÀta spelschemat sÀnker tempot

Embed from Getty Images

Men vi ser dÀremot ett vÀrde pÄ mÄlmarknaden dÀr vi fÄr 2,05 gÄnger pengarna pÄ under 2,5 mÄl.

De tÀta spelschemat just nu sliter verkligen pÄ lagen och det Àr inte direkt nÄgra sprudlande matcher vi bjuds pÄ. Av de elva matcherna som spelats i Premier League sedan den 27:e december har fem gÄtt under 1,5 mÄl och totalt nio av de har gÄtt under 2,5 mÄl.

Newcastle förlorade med 2-0 mot Manchester City nu senast vilket var deras tredje raka match hĂ€r runt jul som gĂ„tt under 2,5 mĂ„l. Även om vi ser lĂ€ngre tillbaka har sex av de nio senaste gĂ„tt under 2,5 mĂ„l.

Leicester spelade 1-1 mot Crystal Palace nu senast och tre av deras fyra senaste har gÄtt under 2,5 mÄl.

Med tanke pÄ det tuffa spelschemat som drar ner bÄde tempo och kvalité pÄ matcherna kÀnns över dubbla pengarna generöst pÄ under 2,5 mÄl hÀr.

För och emot speltipset:

  • Nio av de elva senaste Premier League-matcherna har gĂ„tt under 2,5 mĂ„l. Det tuffa spelschemat sĂ€nker tempo och kvalitĂ© pĂ„ matcherna.
  • Sex av Newcastles nio senaste har gĂ„tt under 2,5 mĂ„l.
  • Tre av Leicesters fyra senaste har gĂ„tt under 2,5 mĂ„l.
  • Vardy fick delvis vila nu senast. Har han vaknat pĂ„ rĂ€tt sida kan underspelet ryka.
  • Leicester har slĂ€ppt in mĂ„l i tre av deras fyra senaste.
Speltips
Speltips:Under 2,5 mÄl
Odds:2,05 hos Pinnacle
Rygga spelet:
Annons:
Öppna konto hos Coolbet hĂ€r. | Regler & villkor gĂ€ller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Spelstopp: Söndag 3/1 2021 kl 15:15

OddsjĂ€mförelse Newcastle – Leicester 3 januari 2021:


Oddset framtaget: Onsdag 30/12 2020 kl 16:05
Regler och villkor gÀller | Spela ansvarsfullt | 18+ gÀller för spel | Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.