Back Week dundrar på hos alla butiker och folk shoppar julklappar både åt när och som aldrig förr. Men frågan är – kan spelbolagen erbjuda högre bonusar under Black Week för nya kunder?

Black Friday har blivit Black Week och spelbolagen hade nog gärna hakat på men på grund av de nya tillfälliga reglerna från regeringen nu under Covid19-utbrottet kan spelbolagen inte erbjuda vilka bonusar de önskar.

Just nu gäller det ett tak på max 100 kronor i bonus för nya kunder. Däremot har många spelbolag justerat sina omsättningskrav som nu i många fall endast är 1x sedan de krävdes sänka sina bonusar.

Du kan med andra ord inte få några riktiga ”Black Week” bonusar från spelbolagen. Men du kan hämta den bonusen på max 100 kronor som i många fall har nästan obefintliga omsättningskrav.

Vi har sammanställt flera spelbolags bonus just nu för sportkunder och enkelt listat de med betyg, bonus samt viktiga regler som omsättningskrav, minimumodds och så vidare.


Tillfälliga regler om bonusar till 30 juni 2021

De tillfälliga reglerna började gälla den 1 juni 2020 och de var även i de tillfälliga reglerna som man var tvungen ställa in gränser för hur länge man kan vara inloggad hos spelbolagen samt ett tak på max 5 000 kronor insättning per vecka hos varje spelbolag.

De tillfälliga reglerna skulle egentligen gälla till 31 december 2020. Men nu under november förlängdes de att gälla till 30 juni 2021.

Det händer även mycket annat här på Dagensbetting.se under den här veckan.

Under tisdagen är det två matcher från SHL där vi har ett speltips uppe inför Djurgården – Brynäs.

Klicka här om du vill se våra SHL-speltips.

Det är även Champions League där vi redan nu plockat ut ett speltips inför onsdagens möte mellan Inter och Real Madrid.

Klicka här för att se alla våra Champions League-speltips.

Senare under veckan kommer det även upp fler speltips från SHL samt Premier League

Annons:

Testa spela hos Coolbet

Testa Coolbets höga odds från egna oddssättare
Oddset framtaget: Spela ansvarsfullt. 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.