Ett Chelsea med sex raka segrar tar emot Premier Leagues bästa bortalag som vann dessutom vann med 2-0 mot Manchester City förra helgen. Upplagt för en riktigt kraftmätning när Jose Mourinho ställs mot sitt gamla lag på Stamford Bridge och vi plockar ut en vinnare i vårt speltips inför matchen.

Speltips
Speltips:Tottenham
Odds:3,75 hos Unibet
Rygga spelet:
Annons:
Öppna konto hos Snabbare här. | Regler & villkor gäller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Spelstopp: Söndag 29/11 kl 17:30

Chelsea har verkligen fått fart på grejerna. Speciellt efter nye målvakten Mendy klev in i klubben. De har nu sex raka segrar och inte förlorat sedan de mötte just Spurs i ligacupen i slutet av september.

På deras åtta senaste matcher har de en imponerande målskillnad på 18-2.

Nu i tisdags var de däremot på väg att tappa poäng med Rennes i Champions League men Giroud satte 2-1 på stopptid och säkrade segern.

Premier Leagues bästa bortalag

Embed from Getty Images

Jose Mourinho har även han fått ordning på sitt lag. Spurs toppar Premier League och med tanke på skadeproblemen i Liverpool och Manchester Citys svaga form är de på allvar en utmanare om titeln – precis som Chelsea som ligger två poäng bakom Spurs.

Nu senast vann Spurs med 2-0 mot Manchester City trots att de knappt fick låna bollen under hela matchen. Segern var deras fjärde raka och sedan primärförlusten mot Everton den 13 september har de tolv segrar, två oavgjorda och en förlust.

Det betyder att de både toppar Premier League samt är dess bästa bortalag som tagit tolv av tolv möjliga poäng och har en målskillnad på 13-3.

Mourinho vill gärna vinna mot sitt tidigare lag

Embed from Getty Images

Värt att notera är även att vi kliver in på det här spelet innan Spurs spelat sin match i Europa League hemma mot Ludogorets på torsdag. Spurs toppar gruppen, kan vila spelare och spelar på hemmaplan så vi tror inte det talar emot dem här, speciellt inte när Chelsea spelat på bortaplan i CL i tisdags.

Med tanke på hur starka Spurs ser ut just nu, inte minst på bortaplan, känns 3,75 i överkant på Spurs.

Vi vet även hur gärna Mourinho vill vinna den här matchen mot sitt tidigare lag. Vår egen värdering ligger mer i linje med Bet365 som betalar 3,4 på Spurs.

Chelsea är givetvis rättvist favoriter sett till deras fantastiska form och hemmaplan. Men Spurs ska inte betala nästan fyra gånger pengarna här. Vill du skruva ner riskerna lite finns Spurs draw no bet till 2,6 eller Spurs +0,5 till 1,83 men vi ser bästa värdet i den raka tvåan och väljer det spelet.

För och emot speltipset:

  • Spurs har vunnit alla bortamatcher i ligan med målskillnaden 13-3.
  • Spurs har gått bra mot topplagen och vunnit mot City, United och Chelsea den här säsongen.
  • Chelsea har en grym defensiv, kan de stänga mot Spurs?
  • Lite osäkerhet då vi kliver in innan Spurs match i Europa League.
Annons:

Testa spela hos Coolbet

Testa Coolbets höga odds från egna oddssättare

Oddsjämförelse Chelsea – Spurs 29 november 2020:


Regler och villkor gäller | 18+ | Stödlinjen.se

Speltips
Speltips:Tottenham
Odds:3,75 hos Unibet
Rygga spelet:
Annons:
Öppna konto hos Snabbare här. | Regler & villkor gäller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Spelstopp: Söndag 29/11 kl 17:30
Oddset framtaget: 25/11 kl 16:20
Spela ansvarsfullt. 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.