Vi bjuds på en match från Premier League under fredagskvällen men någon höjdarmatch kan vi knappats vänta oss. Men på spelmarknaden kan det bli roligare då vi hittat ett starkt speltips inför matchen.

Speltips
Speltips:Under 2,5 mål
Odds:1,7 hos Betfair
Rygga spelet:
Annons:
Öppna konto hos Snabbare här. | Regler & villkor gäller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Spelstopp: Fredag 27/11 kl 21:00

Crystal Palace stod för en riktigt deppig insats nu senast när de föll med 1-0 borta mot Burnley. Det betyder att de blivit nollade i två av deras tre senaste matcher och på bortaplan har de blivit nollade i tre av deras fyra senaste matcherna.

Ovanpå det saknades otroligt viktiga Wilfried Zaha med Covid19 nu senast och med tanke på att den matchen var i måndags lär han inte vara spelklar redan nu på fredag mot Newcastle.

Zaha har noterats för fem mål och två assist och då ska man komma ihåg att Palace endast gjort tolv mål den här säsongen i Premier League. Zaha har alltså antingen gjort eller spelat fram nästan 60% av samtliga mål den här säsongen för Palace i ligan.

Utöver Zaha missar även Luka Milivojevic, Nathan Ferguson, Connor Wickham, Joel Ward, Wayne Hennessey matchen samtidigt som Tyrick Mitchell, James Tomkins och Gary Cahill är tveksamma till spel.

Inte gjort mål sedan 1 november

Embed from Getty Images

Newcastle får mest troligt tillbaka Callum Wilson som vart borta nu senast men saknar Martin Dubravka, Ryan Franser, DeAndre Yedlin, Dwight Gayle, Paul Dummett mot Palace.

Nu senast föll Newcastle med 0-2 hemma mot Chelsea och de har nu inte gjort mål sedan 1 november mot Everton. Över deras fem senaste matcher har de två förluster, två segrar och en oavgjord. På bortaplan har de två segrar, två oavgjorda och en förlust över dem fem senaste.

Sju raka mellan lagen under 2,5 mål

Embed from Getty Images

Vårt speltips inför den här matchen är samma som sist Palace spelade. Under 2,5 mål som inför helgens match betalar 1,7 hos Betfair vilket kan jämföras med 1,6 hos Interwetten till exempel.

För Palace har 12 av de 17 senaste hemmamatcherna (70%) gått under 2,5 mål och för Newcastle har de fyra senaste bortamatcherna alla gått under 2,5 mål.

Slår man ihop samtliga mål från de fyra senaste matcherna mellan Palace och Newcastle har det endast gjorts tre mål och hela sju raka matcher mellan dem har gått under 2,5 mål. Senast de gick över 2,5 mål var 2015.

Även den underliggande statistiken talar ett tydligt språk. Crystal Palce har en xG på 0,75 på hemmaplan och Newcastle en xG på 0,51 på bortaplan. De rankar de som lag 17 respektive 20 i Premier League på den fronten.

Utan Zaha och med de här två lagen mot varandra ger underspelet bra värde även om vi ”bara” får 1,7 för spelet.

För och emot speltipset:

  • Sju raka inbördes möten under 2,5 mål.
  • Palace har ligans 3:e sämsta xG på hemmaplan och Newcastle ligans sämsta xG på bortaplan.
  • Zaha saknas mest troligt på grund av Covid19. Även om han kommer till spel lär han tappat en del tempo.
  • Newcastles försvar har gjort en besviken tidigare.
Annons:

Testa spela hos Coolbet

Testa Coolbets höga odds från egna oddssättare

Oddsjämförelse:


Regler och villkor gäller | 18+ | Stödlinjen.se

Speltips
Speltips:Under 2,5 mål
Odds:1,7 hos Betfair
Rygga spelet:
Annons:
Öppna konto hos Snabbare här. | Regler & villkor gäller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Spelstopp: Fredag 27/11 kl 21:00
Oddset framtaget: Torsdag 26/11 kl 12:00
Spela ansvarsfullt. 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.