Embed from Getty Images
Natten mot söndag den 24:e januari väntar UFC 257 från Etihad Arena på Yas Island i Abu Dhabi där Conor McGregor än en gång går upp mot Dustin Porier och vi har sammanställt spelbolagens odds och räknar ut sannolikheten, enligt spelbolagen, på olika utfall av fighten.

Vi har jämfört oddsen från fem av de större spelbolagen i form av Speedybet, Unibet, Bet365, Betsafe samt Expekt. Vi har sedan tagit fram ett snittodds samt räknat ut vilken marginal spelbolagen har på sina odds.

Vi har sedan tagit bort marginalen från deras odds för att få fram deras riktiga odds som motsvarar deras värdering av fighten. Det oddset har vi sedan omvandlat till en procentsats som visar hur stor sannolikheten är för olika utfall enligt spelbolagens snittodds.

Här nedanför kan du se hur spelbolagen har värderat fighten.

Mcgregor sannolikhet2 Dagens bästa speltips hos DagensBetting.se

Snittoddset utan spelbolagens marginal ger alltså Conor Mcgregor hela 71,65% sannolikhet att vinna fighten vilket motsvarar ett odds på 1,39. Sannolikheten att Poirier vinner är 28,35% vilket motsvarar ett odds på 3,52.

Mcgregor sannolikhet Dagens bästa speltips hos DagensBetting.se

Bryter vi ner det ytterligare för att se olika möjliga utfall i fighten ser vi att det är över 50% sannolikhet att Conor McGregor vinner på KO, TKO eller DQ. Det motsvarar ett odds utan spelbolagens marginal på 1,99.

McGregor att vinna på KO, TKO eller DQ: 50,02% motsvarar ett odds på 1,99.
Poirier på KO, TKO eller DQ: 13,34% vilket motsvarar ett odds på 7,49
Poirier på domslut: 12,31% vilket motsvarar ett odds på 8,12
McGregor på domslut: 11,43% vilket motsvarar ett odds på 8,74
Poirier på submission 8,89% vilket motsvarar ett odds på 11,24
McGregor på submission: 4,0% vilket motsvarar ett odds på 25,00

Se trailern inför Poirier vs McGregor 2:


Annons:

Testa spela hos Coolbet

Testa Coolbets höga odds från egna oddssättare
Oddset framtaget: Regler och villkor gäller | Spela ansvarsfullt | 18+ gäller för spel | Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.