Manchester Uniteds nyförvärv Bruno Fernandes har fått en riktig succéstart och står på två mål och två assist efter fem matcher i klubben och utöver det ser han riktigt fin ut i spelet. På söndag väntar Everton på bortaplan och vi väljer att plocka ut en vinnare inför matchen.

Speltips
Speltips:Everton
Odds:2,72 hos Unibet
Rygga spelet:Öppna konto hos Coolbet här. | Regler & villkor gäller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Spelstopp: Söndag 1/3 kl 16500

Embed from Getty Images

Manchester United städade enkelt av Club Brügge i Europa League och det blev en säker 5-0-seger trots att man roterade en hel del. Formen är även stark med fem segrar och två oavgjorda på de sju senaste.

Däremot har United haft problem på bortaplan genom hela säsongen även om det sett något bättre ut den senaste tiden är de endast Premier Leagues åttonde bästa bortalag med fyra segrar på 13 matcher.

Everton starka hemma på Goodison Park

Embed from Getty Images

Everton däremot trivs väldigt bra hemma på Goodison Park.

Över deras fem senaste hemmamatcher har de tre segrar och två oavgjorda och faktum är att de är Premier Leagues sjätte bästa hemmalag med sju segrar, tre oavgjorda och tre förluster på 13 matcher. Det kan jämföras med Evertons spel på bortaplan där de är ligans 13:e bästa lag med endast tre segrar.

Everton har även lyckats bra mot United de senaste säsongerna. När de möttes tidigare under säsongen fick Everton med sig 1-1 från Old Trafford och förra säsongen vann Everton hemmamatchen mot United med hela 4-0.

Hemma på Goodison Park har Everton två segrar, en oavgjord och en förlust på de fyra senaste mot Manchester United.

Unibet ligger fel

Oddsmässigt har Unibet gått bort sig något. Everton betalar i snitt 2,54 hos spelbolagen men Unibet har ställt ut 2,72 vilket är 7% över övriga spelbolagens snitt och 0,12 högre än Coolbet som har det näst högsta oddset just nu på Everton.

United är givetvis ett bättre lag men hemma på Goodison till 2,72 spelar jag gärna Everton sett till deras form just nu.

För och emot speltipset:

  • Everton starka på hemmaplan.
  • Evertons fint facit mot just United.
  • Unibet ligger fel jämfört med resten av marknaden.
  • United har fin form och vilade många i veckans Europa League.
  • United givetvis ett bättre lag på pappret även om de inte fått ut det på bortaplan den här säsongen.

Lagens form:

[skillbar title=’Everton 10 senaste: 17/30 poäng.’ percentage=’56’ color=’#274488′ show_percent=’true’] [skillbar title=’Everton 5 senaste hemma: 11/15 poäng.’ percentage=’73’ color=’#274488′ show_percent=’true’] [skillbar title=’Man United 10 senaste: 20/30 poäng.’ percentage=’66’ color=’#DA020E’ show_percent=’true’] [skillbar title=’Man United 5 senaste borta: 10/15 poäng.’ percentage=’66’ color=’#DA020E’ show_percent=’true’]
Speltips
Speltips:Everton
Odds:2,72 hos Unibet
Rygga spelet: Öppna konto hos Coolbet här. | Regler & villkor gäller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Spelstopp: Söndag 1/3 kl 16500
Oddset framtaget: Fredag 28/2 kl 10:30
Spela ansvarsfullt. 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.