Premier League bjuder på en match under måndagen och det är formstarka Newcastle som gästar hemmastarka Aston Villa och vi har en riktigt kraftmätning att vänta.

Speltips
Speltips:Oavgjort
Odds:3,6 hos Unibet
Spelstopp:Måndag 25/11 kl 21:00

Embed from Getty Images

Newcastle har hittat rätt spelmässigt under Steve Bruce senaste omgångarna och har inför måndagens match två raka segrar och endast en förlust på de fem senaste.

Aston Villa har visserligen förlorat två raka och tre av de fyra senaste men förlusterna har kommit mot Liverpool, Manchester City samt Wolves. Hemma på Villa Park är de även extremt svårslagna.

Villa hade ledningen mot Liverpool men två sena mål i 87:e samt 94:e minuten gjorde att de förlorade. Innan den förlusten hade Aston Villa fem raka utan förlust på hemmaplan (tre segrar och två oavgjorda).

[skillbar title=”Aston Villa 10 senaste: 11/30 poäng.” percentage=”36.6″ color=”#660033″ show_percent=”true”] [skillbar title=”Aston Villa 5 senaste hemma: 8/15 poäng.” percentage=”53.3″ color=”#660033″ show_percent=”true”] [skillbar title=”Newcastle 10 senaste: 15/30 poäng.” percentage=”50″ color=”#000″ show_percent=”true”] [skillbar title=”Newcastle 5 senaste borta: 6/15 poäng.” percentage=”40″ color=”#000″ show_percent=”true”]

Värdet finns i krysset

Embed from Getty Images

Mycket talar för en jämn fight här.

Ett formstarkt Newcastle mot ett svårslaget och starkt hemmalag. Ser vi till historiken har de senaste sju matcherna mellan lagen gått under 2,5 och det oavgjorda resultatet känns inte långt bort. De senaste tre matcherna på just Villa Park mellan lagen har slutat oavgjort.

Ser vi till oddset ser vi även ett värde på just krysset. Hos Unibet får vi fina 3,6 gånger pengarna på detta spel. Bet365 är nere på 3,4 på samma spel och snittet bland alla bolag landar på 3,47.

Vi ser en målsnål match framför oss där Aston Villa är rättvisa favoriter men där vi tror att formstarka Newcastle kan lösa ett oavgjort resultat vilket båda lagen hade varit relativt nöjda med.

För och emot speltipset:

  • Tre senaste mellan lagen på Villa Park har slutat oavgjort.
  • En match där båda lagen skulle vara nöjda med ett oavgjort resultat.
  • Unibets odds ligger en bit över alla andra spelbolag på detta spel.
  • Aston Villa har varit väldigt starka hemma och är rättvist favoriter här.
Speltips
Speltips:Oavgjort
Odds:3,6 hos Unibet
Spelstopp:Måndag 25/11 kl 21:00
Oddset framtaget 24/11 kl 01:00
Spela ansvarsfullt. 18+ gäller för samtliga spelbolag. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.