Inter har varit en besvikelse i årets Champions League även om motståndet har varit tufft. Nu väntar en måstematch borta mot överraskningen Slavia Prag där en seger är ett måste för att ha chansen på avancemang.

Speltips
Speltips:Inter
Odds:2,22 hos Expekt
Spelstopp:Onsdag 27/11 kl 21:00

Inför onsdagens Champions League-matcher ser tabellen i grupp F ut enligt följande:
Barcelona: 8 poäng
Dortmund: 7 poäng
Inter: 4 poäng
Slavia Prag: 2 poäng

Embed from Getty Images

Inter vann hemma mot Dortmund och spelade oavgjort hemma mot Slavia Prag men har sedan förlorat borta mot både Dortmund och Barcelona.

Hemma i Serie A går det däremot bättre. Den här säsongen har de elva segrar, en förlust och en oavgjord vilket gör att de ligger endast en poäng bakom Juventus i toppen.

Inter har däremot en del skador. Nicolo Barella skadade sig nu senast och då både Roberto Gagliardini och Stefano Sensi redan är borta kommer det vara ont om val på mittfältet.

Prag har överraskat i gruppen

Embed from Getty Images

Slavia Prag toppar ligan hemma i Tjeckien och har överraskat i Champions League i vad som fick namnet dödens grupp efter lottningen. De har tagit poäng borta mot både Barcelona och Inter och deras största förlust var 0-2 hemma mot Dortmund.

Intressant detalj är dock att båda poängen kommit på bortaplan och de har sedan förlorat båda hemmamatcherna under årets gruppspel.

Lagens form:
[skillbar title=”Slavia Prag 10 senaste: 17/30 poäng.” percentage=”56.6″ color=”#d80c13″ show_percent=”true”] [skillbar title=”Slavia Prag 5 senaste hemma: 9/15 poäng.” percentage=”60″ color=”#d80c13″ show_percent=”true”] [skillbar title=”Inter 10 senaste: 19/30 poäng.” percentage=”63.3″ color=”#1266AB” show_percent=”true”] [skillbar title=”Inter 5 senaste borta: 12/15 poäng.” percentage=”80″ color=”#1266AB” show_percent=”true”]

Men ett högmotiverat Inter som går som tåget i ligan och som måste vinna nu borde kunna få fram en stark insats här.

Även oavgjort hade varit ett intressant spel men enligt oss ligger spelbolagen väldigt bra i sin värdering där.

Vi ser däremot ett värde på den raka tvåan hos Expekt som betalar 2,22 gånger pengarna. ComeOn erbjuder till exempel enbart 2,10 för samma spel och många bolag snittar runt 2,15.

Givetvis ingen gigantisk skillnad men då är det samtidigt Champions League så differenserna mellan spelbolagen är mindre.

För och emot speltipset:

  • Inter är klasser bättre när spelet stämmer.
  • Otroligt stark form i Serie A och nu viktiga måstematch.
  • Inter har vunnit sju raka bortamatcher i Serie A.
  • Expekt ligger högre än alla andra bolag på raka tvåan.
  • Slavia Prag har spelat oavgjort mot både Barcelona och Inter denna säsong.
Speltips
Speltips:Inter
Odds:2,22 hos Expekt
Spelstopp:Onsdag 27/11 kl 21:00