Gruppspelet i Europa League drar ihop sig och vi har hittat bra värde från mötet i västra Ryssland nere vid Svarta havet där Krasnodar tar emot Basel i grupp C.

Speltips
Speltips:Oavgjort
Odds:4,25 hos Unibet
Spelstopp: Torsdag 28/11 kl 16:50

Embed from Getty Images

Med två matcher kvar att spela ser tabellen ut enligt följande i grupp C:

Basel: 10 poäng
Getafe: 6 poäng
Krasnodar: 6 poäng
Trabzonspor: 1 poäng

Då Getafe och Krasnodar möter varandra i sista omgången är Basel redan klara för avancemang men de vill givetvis behålla sin förstaplats i gruppen för en lättare lottning i slutspelet. För Krasnodar är det två otroligt viktiga matcher som avslutar gruppspelet i jakten på en slutspelsplats.

Så här ser lagens form ut inför mötet:

[skillbar title=’Krasnodar 10 senaste: 19/30 poäng.’ percentage=’63.3′ color=’#005f33′ show_percent=’true’] [skillbar title=’Krasnodar 5 senaste hemma: 11/15 poäng.’ percentage=’73.3′ color=’#005f33′ show_percent=’true’] [skillbar title=’Basel 10 senaste: 24/30 poäng.’ percentage=’80’ color=’#e10f2e’ show_percent=’true’] [skillbar title=’Basel 5 senaste borta: 9/15 poäng.’ percentage=’60’ color=’#e10f2e’ show_percent=’true’]

När de möttes i första mötet vann Basel hemma i Schweiz med klara 5-0. Däremot är Krasnodar precis likt många andra lag från Ryssland betydligt starkare på hemmaplan. Ser man över de 10 senaste hemmamatcherna i Europa League har de sex segrar, två oavgjorda och två förluster. På bortaplan har de tre segrar, en oavgjord och hela sex förluster.

Bra värde från Unibet

Embed from Getty Images

När vi ser till oddsen är Krasnodar favoriter och betalar runt 1,75 – 1,85 i skrivande stund. Men vi ser däremot det bästa värdet på att matchen slutar oavgjort vilket betalar 4,25 hos Unibet. Samma spel betalar endast 3,9 hos bland annat Expekt och snittet bland alla bolag ligger på 3,96.

Basels fina 5-0-seger hemma mot Krasnodar visar ett de egentligen är ett bättre lag och trots bortaplan tror jag de mycket väl kan lösa oavgjort och väljer därför avstå spel på hemmalaget då oddsen är för låga.

Ett oavgjort resultat är dessutom ett bra resultat för Basel då det skulle säkerställa att Krasnodar inte kan gå om Basel i tabellen oavsett resultat i sista omgången.

För och emot speltipset:

  • De flesta bolagen har sänkt oddset på X idag men inte Unibet som ligger kvar högt.
  • Basel har ett bättre lag och kommer vara nöjda med oavgjort.
  • Krasnodar är starka hemma och kommer gå för tre poäng.
Speltips
Speltips:Oavgjort
Odds:4,25 hos Unibet
Spelstopp: Torsdag 28/11 kl 16:50
Oddset framtaget 27/11 kl 14:00
Spela ansvarsfullt. 18+ gäller för samtliga spelbolag. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.