Premier League är äntligen tillbaka och direkt i första matchen möts två lag med massor att spela för i var sin del av tabellen och vi har plockat ut ett starkt speltips till 2,4 gånger pengarna.

Speltips
Speltips:Sheffield United
Odds:2,4 hos Coolbet
Rygga spelet:Öppna konto hos Coolbet här. | Regler & villkor gäller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Spelstopp: Onsdag 17/6 kl 19:00

Både Aston Villa och Sheffield United har en match mindre spelad vilket är anledningen att de tillsammans med Manchester City och Arsenal smyger igång Premier League redan nu på onsdag innan den fulla omgången till helgen.

Med en match mindre spelad än de flesta har Aston Villa två poäng upp för att slippa nedflyttning och Sheffield United har två poäng till en Europa League-plats samt fem poäng till en Champions Legue-plats.

Ligans sämsta mot ligans näst bästa försvar

Embed from Getty Images

Det är inte bara motsatser i tabellen. Ser vi till antalet insläppta mål är det en otrolig skillnad. Endast Liverpool har släppt in färre mål än Sheffield United och inget lag är ens nära Aston Villa som släppt in klart flest mål av samtliga lag i ligan.

Innan Coronaavbrottet hade Aston Villa fyra raka förluster med målskillnaden 4-10 samtidigt som Sheffield United på motsvarande omgångar tog tio av tolv möjliga poäng och endast släppte in två mål.

När de två lagen möttes i december vann Sheffield United med 2-0 och Aston Villa hade inte ett enda avslut på mål under hela matchen.

På skadefronten saknar Villa sin farliga anfaller Wesley samt målvakten Heaton. Sheffield kommer till matchen med en full trupp.

Synar gärna tvåan

Embed from Getty Images

Oddsen för Sheffield United öppnade runt 2,35 hos de flesta bolagen och har nu sjunkit till runt 2,25. Coolbet däremot sticker ut med höga 2,4 för en bortaseger.

Vi har tidigare sett det i Bundesliga att hemmaplanfördel inte alls väger lika tungt som tidigare och med tanke på Sheffield Uniteds urstarka defensiv tror vi att de kommer vinna här. Det är ofta enklare att följa ett system och göra sitt jobb än att få igång ett kreativt spel efter en lång frånvaro.

Den raka tvåan synas mer än gärna till 2,4.

För och emot speltipset:

  • Sheffield United endast släppt in 25 mål på 28 omgångar.
  • Aston Villa har släppt in 56 mål på lika många omgångar.
  • Enklare spela defensivt och Sheffields tydliga system lär gynna de efter uppehållet.
  • Omöjligt veta vart lagen står formmässigt.

Annons:

Testa spela hos Coolbet

Testa Coolbets höga odds från egna oddssättare

Speltips
Speltips:Sheffield United
Odds:2,4 hos Coolbet
Rygga spelet: Öppna konto hos Coolbet här. | Regler & villkor gäller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Spelstopp: Onsdag 17/6 kl 19:00
Oddset framtaget: Måndag 15/6 kl 09:10
Spela ansvarsfullt. 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.