3 minuters lÀsning

Veckans första speltips hÀmtas frÄn La Liga och matchen mellan Barcelona och Leganes. Efter att ha analyserat matchen och granskat oddsen Àr det asian handicap-marknaden som lockar. Mitt spel pÄ matchen har ett högt odds pÄ 2.35x pengarna.

Speltips
Speltips:Barcelona som vinnare med asian handicap -2.5
Odds:2.35 hos Pinnacle
Rygga spelet:Öppna konto hos Nordicbet hĂ€r. | Regler & villkor gĂ€ller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Spelstopp: Tisdag 16/6 kl 22:00

Barcelona visade upp sin klass direkt i den första matchen efter Corona-uppehÄllet. De besegrade hemmastarka Mallorca med 0-4. Med den matchen inrÀknad har Barcelona vunnit sex av sina sju senaste matcher i La Liga. Den starka trenden gör att Barcelona leder ligan med tvÄ poÀngs marginal ner till tvÄan Real Madrid.

Leganes nÀst sist i tabellen

Embed from Getty Images

Leganes har haft en tung sÀsong. De har bara lyckats skrapa ihop 23 poÀng pÄ 28 matcher vilket gör att de ligger nÀst sist i tabellen. Leganes form för tillfÀllet Àr inte det heller nÄgot att hurra för. De har nÀmligen bara vunnit en av sina sex senaste matcher i La Liga.

Barcelona har snittat 3,22 mÄl per hemmamatch

Embed from Getty Images
Allt annat Àn en enkel vinst för hemmalaget vore en stor skrÀll. Barcelona Àr klasser bÀttre Àn Leganes, och har dessutom hemmaplansfördel, bÀttre form och seriesegern inom rÀckhÄll.

Oddsen pÄ en rak seger pÄ 1X2-marknaden Àr dock alldeles för lÄga för min smak. DÀrför vÀljer jag att snegla över pÄ asian handicap-marknaden, dÄ det finns en hel del som pekar mot att Barcelona vinner med nÄgra mÄls marginal.

Barcelona har i snitt gjort 3.22 mÄl per hemmamatch, och i den senaste matchen var Messi dessutom i storform. SÄ flera mÄl framÄt bör det bli. Jag har Àven svÄrt att se hur Barcelona ska slÀppa in nÄgot mÄl, dÄ Leganes bara har gjort mÄl i hÀlften av sina bortamatcher den hÀr sÀsongen.

Spelet jag faller för blir Barcelona som vinnare med asian handicap -2.5 till oddset 2.35x pengarna. Det Àr 0.12x högre Àn Unibets odds pÄ samma spel.

Asian handicap -2.5 betyder att Barcelona mÄste vinna med tre mÄls marginal. Det Àr ett högt handicap, men i den senaste matchen mellan lagen vann Barcelona med 5-0. Jag tror att att vi kommer fÄ se ett liknande resultat Àven denna gÄngen.

För och emot speltipset:

  • Barcelona har i snitt gjort 3.21 mĂ„l per hemmamatch den hĂ€r sĂ€songen i La Liga
  • Barcelona har vunnit 13 av 14 hemmamatcher den hĂ€r sĂ€songen i La Liga
  • Leganes har bara gjort mĂ„l i hĂ€lften av sina bortamatcher i La Liga den hĂ€r sĂ€songen
  • Fördelen av hemmaplan Ă€r nĂ„got mindre nu nĂ€r ingen publik Ă€r tillĂ„ten

Annons:

100 kr bonus till 1x omsÀttningskrav hos Snabbare

Testa spela hos Snabbare och ta del av 100 kr bonus till 1x omsÀttningskrav.

Speltips
Speltips:Barcelona som vinnare med asian handicap -2.5
Odds:2.35 hos Pinnacle
Rygga spelet: Öppna konto hos Nordicbet hĂ€r. | Regler & villkor gĂ€ller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Spelstopp: Tisdag 16/6 kl 22:00
Oddset framtaget: 15/6 kl. 08:00
Spela ansvarsfullt. 18+ gÀller för spel. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.