Oj vilken sommar vi har! Det är fint väder och toppfotboll varje kväll. Från tisdagens utbud har vi vänt våra blickar mot Spanien och matchen mellan Barcelona och Athletic Bilbao. Spelbolagen tror på en målrik match, men jag anser att det finns en hel del som pekar i motsatt riktning. Mitt spel har ett högt odds på 2.43x pengarna.

Speltips
Speltips:Under 2.5 mål
Odds:2,43 hos Pinnacle
Rygga spelet:Öppna konto hos Betsson här. | Regler & villkor gäller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Tisdag 23/6 kl 22:00

Baskiska Athletic Bilbao har rest ner till katalonien för att möta Barcelona. Båda lagen är obesegrade efter corona-uppehållet och det ska bli intressant att se vem som går segrande ur den här matchen.

Båda lagen är obesegrade efter uppehållet

Embed from Getty Images

Barcelona har vunnit båda sina matcher efter corona-uppehållet. Först vann de mot Mallorca med 0-4 och nu senast på hemmaplan med 2-0 mot Leganes.

Barcelona är obesegrade på hemmaplan den här säsongen. På totalt 15 hemmamatcher har de 14 vinster och ett kryss.

Athletic Bilbao har kryssat i båda sina matcher efter uppehållet. Först spelade 1-1 hemma mot Atletico Madrid och i onsdags blev det 2-2 borta mot Eibar.

Felaktig värdering på målmarknaden

Spelet som jag har fastnat för är hämtat från målmarknaden. Spelbolagen har målat upp det här som en målrik match, och därmed är oddsen på underspelen extremt höga. Jag anser att spelbolagen har gjort en skev värdering och att det finns en hel del spelvärde att hämta för den som vågar gå emot marknaden.

Athletic Bilbao besitter ett av La Ligas bästa försvarsspel, och jag tror att de kommer göra det trångt och jobbigt för Barcelona. Jag har dessutom svårt att se hur Bilbao ska göra mål på Barcelona. Bilbao har nämligen bara gjort 1.07 mål i snitt per bortamatch den här säsongen i La Liga.

Barcelona har även de visat upp ett stabilt försvarsspel och hållit nollan i sina tre senaste hemmamatcher. Historiskt sett har de dessutom blivit lite mål när de här lagen har spelat mot varandra. Det har blivit färre än tre mål i de sex senaste matcherna mellan lagen.

Den som vill säkra upp lite kan spela under 3 mål till odds runt 1.84x pengarna, men jag väljer att dra till med en riktig högoddsare. Jag spelar under 2.5 mål till det höga oddset 2.43x pengarna.

För och emot speltipset:

  • Det har blivit färre än tre mål i de sex senaste matcherna mellan Barcelona och Athletic Bilbao
  • Det har blivit färre än tre mål i 9 av Bilbaos 13 senaste matcher i La Liga
  • Det har blivit färre än tre mål i fyra av Barcelonas åtta senaste hemmamatcher
  • Barcelona har hållit nollan i sina tre senaste hemmamatcher
  • Om allt stämmer för Barcelona så kan resultatet dra iväg
  • Messi har visat upp en stark form efter uppehållet

Annons:

Testa spela hos Coolbet

Testa Coolbets höga odds från egna oddssättare

Speltips
Speltips:Under 2.5 mål
Odds:2,43 hos Pinnacle
Rygga spelet:Öppna konto hos Betsson här. | Regler & villkor gäller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Tisdag 23/6 kl 22:00
Oddset framtaget: 22/6 kl 08:20 Spela ansvarsfullt. 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.