Efter ett kort uppehåll är äntligen fotbollen tillbaka runtom i Europa, och Bundesliga rivstartar med en match på fredagskvällen mellan mästarna Bayern München och Schalke 04. Bayern München vann ligan förra säsongen med stor marginal, medan Schalke 04 fick kämpa för att hålla sig kvar. Som jag ser det kan den här matchen bara sluta på ett sätt.

Speltips
Speltips:Bayern München -2.5
Odds:1,92 hos Nordicbet
Rygga spelet:
Annons:
Öppna konto hos Nordicbet här. | Regler & villkor gäller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Spelstopp: Fredag 18/9 kl 20:30

Speltipset som jag har plockat fram har ett odds på 1,92x pengarna – och spelet hämtar jag från asian handicap-marknaden.

Överlägsna mästare

Embed from Getty Images

Bayern München avslutade förra säsongen på ett mästerligt sätt och vann både Bundesliga och Champions League. Tränaren Hansi Flick har lett laget till 25 vinster på sina 26 senaste matcher. Det kommer med andra ord att bli en ordentligt svår match för Schalke 04 som slutade tolva i ligan förra säsongen, med åtta poängs marginal till nedflyttningsstrecket. Tränaren David Wagner har haft en hel del att tänka över under sommaren då de bara lyckades vinna 9 av sina totalt 34 matcher i Bundesliga.

Bombsäker etta?

Embed from Getty Images

Som jag ser det kan den här matchen bara sluta på ett sätt. Bayern München var extremt bra i slutet på förra säsongen och genom åren har de haft det enkelt i matcher mot Schalke 04. Bayern München har vunnit åtta av sina tio senaste matcher mot Schalke 04 med minst två måls marginal. Schalke 04 hade dessutom stora problem med spelet på bortaplan i slutet på förra säsongen. De förlorade fem av sina sex avslutande bortamatcher i Bundesliga. Det enda negativa med spelet på Bayern München är de låga oddsen. Men med tanke på att de är ett målfarligt lag och att de har krossat Schalke 04 i sina senaste matcher så tvekar jag inte att slänga in ett handicap för att trycka upp oddset.

Jag väljer att spela Bayern München med asian handicap -2,5 till oddset 1,92x pengarna hos Nordicbet

För och emot speltipset:

  • Bayern München har vunnit åtta av sina tio senaste matcher mot Schalke 04 med minst två måls marginal
  • Bayern München har hållit nollan i fyra av sina fem senaste matcher mot Schalke 04
  • Räknar vi med slutet på förra säsongen har Bayern München vunnit sju av sina tio senaste hemmamatcher i Bundesliga med minst två måls marginal
  • Schalke 04 har förlorat 5 av sina 6 senaste bortamatcher i Bundesliga
  • Det enda negativa med spelet är att oddsen och linorna är något snålt tilltagna
Annons:

Testa spela hos Coolbet

Testa Coolbets höga odds från egna oddssättare


Speltips
Speltips:Bayern München -2.5
Odds:1,92 hos Nordicbet
Rygga spelet:
Annons:
Öppna konto hos Nordicbet här. | Regler & villkor gäller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Spelstopp: Fredag 18/9 kl 20:30
Oddset framtaget: Onsdag 16/9 18:47
Spela ansvarsfullt. 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.