Lördagens första match från Premier League med avspark 13:30 är Londonderbyt Chelsea mot Crystal Palace direkt från Stamford Bridge och vi har plockat ut ett spel från målmarknaden där vi inte håller med marknaden i värderingen.

Speltips
Speltips:Under 2,5 mål
Odds:2,4 hos Betfair
Rygga spelet:
Annons:
Öppna konto hos Coolbet här. | Regler & villkor gäller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Spelstopp: Lördag 3/10 kl 13:30

Chelsea storsatsade inför säsongen med mängder av nyförvärv men med den förkortade försäsongen på grund av både Covid19 samt Champions League-spelet i augusti har de inte hunnit få ihop det riktigt än.

Efter segern borta mot Brighton i premiären har de förlorat mot Liverpool och tappat poäng mot WBA i ligan. I cupen har de slagit ut Barnsley men åkte ut efter straffläggning mot Spurs tidigare under veckan.

Chelsea har även två viktiga offensiva pjäser skadade i förra säsongens succéman Christian Pulisic samt nyförvärvet Hakim Ziyech.

Palace har öppnat säsongen starkt

Embed from Getty Images

Crystal Palace har öppnat säsongen oväntat starkt speciellt med tanke på sina skadeproblem. Premiären mot Southampton vann de med 1-0 och det följdes upp med en stark 3-1-seger borta mot Manchester United vilket vi även prickade i vårt speltips inför matchen.

Nu senast föll de med uddamålet mot succélaget Everton som kör över alla just nu. De har även åkt ut i ligacupen mot Bournemouth efter 0-0 och en efterföljande straffläggning under den här perioden.

Räknar vi in den ligacupmatchen har de endast släppt in tre mål på de inledande fyra matcherna trots att de mött både Manchester United och Everton.

Hittar värdet på målmarknaden

Embed from Getty Images

När vi går igenom spelbolagens odds på 1X2-marknaden ligger de nästan exakt likt vår egen värdering vilket gör att vi inte ser något värde där. Men på målmarknaden skiljer sig vår värdering mot spelbolagen.

Vi håller givetvis med om att överspelet är favorit här. Men i skrivande stund är snittoddset på över 2,5 mål endast 1,62 vilket är alldeles för lågt enligt oss. Det betyder även att vi får fina 2,4 på under 2,5 mål vilket däremot känns generöst.

Vår egen värdering på underspelet ligger på 2,28 vilket inte är speciellt långt från snittoddset 2,31 men hos Betfair får vi alltså 2,4. Värt att notera är även att två av de tre senaste matcherna mellan Chelsea och Crystal Palace har gått under 2,5 mål vilket även inkluderar senaste mötet på Stamford Bridge.

För både Crystal Palace och Chelsea har två av de fyra senaste matcherna gått under 2,5 mål.

För och emot speltipset:

  • Två av tre senaste mellan lagen har gått under 2,5 mål
  • Två av de fyra senaste har gått under 2,5 mål för båda lagen.
  • Chelseas defensiv har varit skakig tidigare men fall framåt nu senast mot Spurs.
  • Överspelet är givetvis favorit men till 2,4 erbjuder underspelet bra värde.
Annons:

Testa spela hos Coolbet

Testa Coolbets höga odds från egna oddssättare

Oddsjämförelse:

Regler och villkor gäller | 18+ | Stödlinjen.se

Speltips
Speltips:Under 2,5 mål
Odds:2,4 hos Betfair
Rygga spelet:
Annons:
Öppna konto hos Coolbet här. | Regler & villkor gäller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Spelstopp: Lördag 3/10 kl 13:30
Oddset framtaget: Torsdag 1/10 kl 14:35
Spela ansvarsfullt. 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.