Förra omgången visar att fotboll inte alltid är rättvis. Manchester United räddades genom en sen straff på stopptid och Tottenham tappade sin match efter en sen straff efter en extrem tveksam hands på stopptid. Till helgen ställs de mot varandra men redan nu innan lagens cupmatcher väljer vi att ta en tidig position innan oddsen justeras.

Speltips
Speltips:Över 2,5 mål
Odds:1,9 hos Bet365
Rygga spelet:
Annons:
Spela hos Speedybet här. | Regler & villkor gäller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Spelstopp: Söndag 4/10 kl 17:30

Manchester United har haft en annorlunda säsongsupptakt. Förra säsongen förlängdes fram till 16 augusti på grund av deras spel i Europa League. En träningsmatch senare fick de sparka igång nästa säsong en vecka efter de övriga lagen och det har minst sagt sett segt ut.

Förlust 1-0 i träningsmatchen mot Aston Villa och förlust 1-3 hemma mot Crystal Palace imponerade inte. Sedan fick de 3-0 mot Luton i cupen och nu senast var de på väg att tappa poäng mot Brighton men i 90+10 satte Bruno Fernandes 3-2 på straff för United.

Nu kommer de möta Brighton även under onsdagen i ligacupen men det lär roteras en del precis som de gjorde i mötet mot Luton.

”Mitt lag gjorde säsongens bästa match”

Embed from Getty Images

Gästande Tottenham har ett grymt tufft schema här under inledningen av säsongen med både ligacupen, Europa League och Premier League. Men efter premiärförlusten (0-1) hemma mot Everton har de vunnit två matcher i Europa League och i ligan vann de med 5-2 borta mot Southampton.

Sedan var det matchen nu förra helgen. Tottenham gjorde en av sina bästa matcher på länge. Hade en xG på 3,19 trots att Son fick kliva av i halvtid men lyckas på något sätt endast göra ett mål. De får sedan en riktigt tuff straff emot sig på en underlig hands som är straff enligt regelboken men som enligt de flesta inte borde vara hands. Genom den straffen som slås in i 96:e minuten tappar de poäng.

Men spelmässigt var det ett stort steg framåt och 3,19 xG är riktigt starkt.

– Mitt lag spelade en väldigt bra match. Det är vår bästa match hittills den här säsongen, säger José Mourinho till pressen efter matchen.

Tre senaste på Old Trafford över 2,5 mål

Embed from Getty Images

När vi ser till vår värdering av matchen ligger vi inom en procent från den värderingen som spelbolagen lagt som grund för sina odds. Vi håller däremot inte med dem i värderingen på överspelet där vi får 1,9 gånger pengarna hos Bet365. Marknadens snitt ligger på 1,82 och flera bolag är nere runt 1,75 för samma spel.

De tre senaste matcherna mellan lagen på Old Trafford har gått över 2,5 mål och även om vi räknar in matcherna på Tottenham Hotspur Stadium har två av de tre senaste gått över 2,5 mål.

Med ett United som inte har hittat rätt i sin defensiv än med fem insläppta mot Crystal Palace och Brighton. Med de nya reglerna som ger straff i nästan varje match och med två lag med enorm offensiv potential känns nästan dubbla pengarna väldigt generöst för över 2,5.

Vi kliver därför in på över 2,5 till 1,9 hos Bet365 redan innan lagens cupmatcher i veckan då vi tror oddset kommer sjunka närmare avspark.

För och emot speltipset:

  • United inte hittat sin defensiv än – fem insläppta mot Palace och Brighton.
  • Stark offensiv uppvisning av Spurs senast även om det bara blev ett mål men xG 3,19 imponerar.
  • Tre senaste mellan lagen på Old Trafford har gått över 2,5 mål.
  • Alltid risk att stormatcher blir låsta.
  • Då vi kliver in innan cupmatcherna i veckan kan det hända något som påverkar spelet negativt innan helgen.
Annons:

Testa spela hos Coolbet

Testa Coolbets höga odds från egna oddssättare

Oddsjämförelse Manchester United – Tottenham 4/10:


Regler och villkor gäller | 18+ | Stödlinjen.se

Speltips
Speltips:Över 2,5 mål
Odds:1,9 hos Bet365
Rygga spelet:
Annons:
Spela hos Speedybet här. | Regler & villkor gäller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Spelstopp: Söndag 4/10 kl 17:30
Oddset framtaget: Tisdag 29/9 kl 09:00
Spela ansvarsfullt. 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.