4 minuters lÀsning

Förra omgÄngen visar att fotboll inte alltid Àr rÀttvis. Manchester United rÀddades genom en sen straff pÄ stopptid och Tottenham tappade sin match efter en sen straff efter en extrem tveksam hands pÄ stopptid. Till helgen stÀlls de mot varandra men redan nu innan lagens cupmatcher vÀljer vi att ta en tidig position innan oddsen justeras.

Speltips
Speltips:Över 2,5 mĂ„l
Odds:1,9 hos Bet365
Rygga spelet:
Annons:
Spela hos Speedybet hÀr. | Regler & villkor gÀller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Spelstopp: Söndag 4/10 kl 17:30

Manchester United har haft en annorlunda sÀsongsupptakt. Förra sÀsongen förlÀngdes fram till 16 augusti pÄ grund av deras spel i Europa League. En trÀningsmatch senare fick de sparka igÄng nÀsta sÀsong en vecka efter de övriga lagen och det har minst sagt sett segt ut.

Förlust 1-0 i trÀningsmatchen mot Aston Villa och förlust 1-3 hemma mot Crystal Palace imponerade inte. Sedan fick de 3-0 mot Luton i cupen och nu senast var de pÄ vÀg att tappa poÀng mot Brighton men i 90+10 satte Bruno Fernandes 3-2 pÄ straff för United.

Nu kommer de möta Brighton Àven under onsdagen i ligacupen men det lÀr roteras en del precis som de gjorde i mötet mot Luton.

“Mitt lag gjorde sĂ€songens bĂ€sta match”

Embed from Getty Images

GÀstande Tottenham har ett grymt tufft schema hÀr under inledningen av sÀsongen med bÄde ligacupen, Europa League och Premier League. Men efter premiÀrförlusten (0-1) hemma mot Everton har de vunnit tvÄ matcher i Europa League och i ligan vann de med 5-2 borta mot Southampton.

Sedan var det matchen nu förra helgen. Tottenham gjorde en av sina bÀsta matcher pÄ lÀnge. Hade en xG pÄ 3,19 trots att Son fick kliva av i halvtid men lyckas pÄ nÄgot sÀtt endast göra ett mÄl. De fÄr sedan en riktigt tuff straff emot sig pÄ en underlig hands som Àr straff enligt regelboken men som enligt de flesta inte borde vara hands. Genom den straffen som slÄs in i 96:e minuten tappar de poÀng.

Men spelmÀssigt var det ett stort steg framÄt och 3,19 xG Àr riktigt starkt.

– Mitt lag spelade en vĂ€ldigt bra match. Det Ă€r vĂ„r bĂ€sta match hittills den hĂ€r sĂ€songen, sĂ€ger JosĂ© Mourinho till pressen efter matchen.

Tre senaste pÄ Old Trafford över 2,5 mÄl

Embed from Getty Images

NÀr vi ser till vÄr vÀrdering av matchen ligger vi inom en procent frÄn den vÀrderingen som spelbolagen lagt som grund för sina odds. Vi hÄller dÀremot inte med dem i vÀrderingen pÄ överspelet dÀr vi fÄr 1,9 gÄnger pengarna hos Bet365. Marknadens snitt ligger pÄ 1,82 och flera bolag Àr nere runt 1,75 för samma spel.

De tre senaste matcherna mellan lagen pÄ Old Trafford har gÄtt över 2,5 mÄl och Àven om vi rÀknar in matcherna pÄ Tottenham Hotspur Stadium har tvÄ av de tre senaste gÄtt över 2,5 mÄl.

Med ett United som inte har hittat rÀtt i sin defensiv Àn med fem inslÀppta mot Crystal Palace och Brighton. Med de nya reglerna som ger straff i nÀstan varje match och med tvÄ lag med enorm offensiv potential kÀnns nÀstan dubbla pengarna vÀldigt generöst för över 2,5.

Vi kliver dÀrför in pÄ över 2,5 till 1,9 hos Bet365 redan innan lagens cupmatcher i veckan dÄ vi tror oddset kommer sjunka nÀrmare avspark.

För och emot speltipset:

  • United inte hittat sin defensiv Ă€n – fem inslĂ€ppta mot Palace och Brighton.
  • Stark offensiv uppvisning av Spurs senast Ă€ven om det bara blev ett mĂ„l men xG 3,19 imponerar.
  • Tre senaste mellan lagen pĂ„ Old Trafford har gĂ„tt över 2,5 mĂ„l.
  • Alltid risk att stormatcher blir lĂ„sta.
  • DĂ„ vi kliver in innan cupmatcherna i veckan kan det hĂ€nda nĂ„got som pĂ„verkar spelet negativt innan helgen.
Annons:

100 kr bonus hos Betsson till 1x omsÀttningskrav

SÀtt in 100 kr och fÄ 100 kr bonus hos Betsson till 1x omsÀttningskrav.

OddsjĂ€mförelse Manchester United – Tottenham 4/10:


Regler och villkor gÀller | 18+ | Stödlinjen.se

Speltips
Speltips:Över 2,5 mĂ„l
Odds:1,9 hos Bet365
Rygga spelet:
Annons:
Spela hos Speedybet hÀr. | Regler & villkor gÀller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Spelstopp: Söndag 4/10 kl 17:30
Oddset framtaget: Tisdag 29/9 kl 09:00
Spela ansvarsfullt. 18+ gÀller för spel. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.