Club Brügge och Zenit gör mest troligt upp om tredjeplatsen i Champions League grupp F vilket gör onsdagens möte mellan lagen otroligt viktig. Vi har analyserat lagen och oddsen och har valt ut en vinnare som vi tror på.

Speltips
Speltips:Zenit
Odds:3,4 hos Betfair
Rygga spelet:
Annons:
Öppna konto hos Snabbare här. | Regler & villkor gäller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Spelstopp: Onsdag 2/12 kl 21:00

Club Brügge är en av giganterna hemma i Belgien och har vunnit ligan tre av de fem senaste säsonger. De ligger just nu trea bakom Beerschot och Genk.

Nu senast tappade de poäng mot jumbon Excel Mourscron efter 0-0 och innan det föll de med 3-0 mot Borussia Dortmund. Ser vi över deras fem senaste matcher har de två segrar, två förluster och en oavgjord.

När de mötte just Zenit i Champions League den 20 oktober vann de med uddamålet men det satt långt inne. Det avgörande målet kom först i 93:e minuten och ser vill till den underliggande statistiken hade faktiskt Zenit en högre xG.

För lågt odds på Brügge

Embed from Getty Images

Gästande Zenit toppar ryska Premier League precis före CSKA Moskva och Spartak Moskva. Nu senast spelade de 0-0 mot bottenlaget Arsenal Tula och på deras fem senaste matcher har de tre oavgjorda, en vinst och en förlust.

Ser vi till årets Champions League har de förlorat tre och spelat en oavgjord mot Lazio. Målskillnaden har varit 3-8. Men spelet har sett bättre ut än resultaten då de har en xG på 0,67 och en XGA på 1,22 vilket talar för att matcherna borde varit något jämnare om än de varit de sämre laget.

Deras siffror är inte heller speciellt långt från Club Brügges siffror i samma grupp. De har noterats för 0,84 xG och 1,11 xGA.

Vi håller givetvis med spelbolagen om att Brügge ska vara tydliga favoriter här. Men vissa spelbolag är nere och nosar runt 2,1 gånger pengarna vilket är för lågt enligt oss. Men vi får hela 3,4 hos Betfair på Zenit vilket är 0,1 högre än snittet och 0,17 högre än bland annat Coolbet.

Med tanke på hur jämnt det var senast mellan lagen och hur relativt nära Zenit varit i ett par matcher sett till den underliggande statistiken känns 3,4 som ett för högt odds på dem. Vi värderar de till runt 3,2 vilket betyder att oddset hos Betfair ligger drygt sex procent över vår värdering.

För och emot speltipset:

  • Zenit hade en högre xG än Club Brügge sist de möttes.
  • Flera spelbolag redan nere på 3,2 på Zenit.
  • Zenit har haft problem på bortaplan i Europa.
Annons:

Testa spela hos Coolbet

Testa Coolbets höga odds från egna oddssättare

Oddsjämförelse:


Regler och villkor gäller | 18+ | Stödlinjen.se

Speltips
Speltips:Zenit
Odds:3,4 hos Betfair
Rygga spelet:
Annons:
Öppna konto hos Snabbare här. | Regler & villkor gäller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Spelstopp: Onsdag 2/12 kl 21:00
Oddset framtaget: Måndag 30/11 kl 14:20
Spela ansvarsfullt. 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.