3 minuters lÀsning

Club BrĂŒgge och Zenit gör mest troligt upp om tredjeplatsen i Champions League grupp F vilket gör onsdagens möte mellan lagen otroligt viktig. Vi har analyserat lagen och oddsen och har valt ut en vinnare som vi tror pĂ„.

Speltips
Speltips:Zenit
Odds:3,4 hos Betfair
Rygga spelet:
Annons:
Öppna konto hos Snabbare hĂ€r. | Regler & villkor gĂ€ller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Spelstopp: Onsdag 2/12 kl 21:00

Club BrĂŒgge Ă€r en av giganterna hemma i Belgien och har vunnit ligan tre av de fem senaste sĂ€songer. De ligger just nu trea bakom Beerschot och Genk.

Nu senast tappade de poÀng mot jumbon Excel Mourscron efter 0-0 och innan det föll de med 3-0 mot Borussia Dortmund. Ser vi över deras fem senaste matcher har de tvÄ segrar, tvÄ förluster och en oavgjord.

NÀr de mötte just Zenit i Champions League den 20 oktober vann de med uddamÄlet men det satt lÄngt inne. Det avgörande mÄlet kom först i 93:e minuten och ser vill till den underliggande statistiken hade faktiskt Zenit en högre xG.

För lĂ„gt odds pĂ„ BrĂŒgge

Embed from Getty Images

GÀstande Zenit toppar ryska Premier League precis före CSKA Moskva och Spartak Moskva. Nu senast spelade de 0-0 mot bottenlaget Arsenal Tula och pÄ deras fem senaste matcher har de tre oavgjorda, en vinst och en förlust.

Ser vi till Ärets Champions League har de förlorat tre och spelat en oavgjord mot Lazio. MÄlskillnaden har varit 3-8. Men spelet har sett bÀttre ut Àn resultaten dÄ de har en xG pÄ 0,67 och en XGA pÄ 1,22 vilket talar för att matcherna borde varit nÄgot jÀmnare om Àn de varit de sÀmre laget.

Deras siffror Ă€r inte heller speciellt lĂ„ngt frĂ„n Club BrĂŒgges siffror i samma grupp. De har noterats för 0,84 xG och 1,11 xGA.

Vi hĂ„ller givetvis med spelbolagen om att BrĂŒgge ska vara tydliga favoriter hĂ€r. Men vissa spelbolag Ă€r nere och nosar runt 2,1 gĂ„nger pengarna vilket Ă€r för lĂ„gt enligt oss. Men vi fĂ„r hela 3,4 hos Betfair pĂ„ Zenit vilket Ă€r 0,1 högre Ă€n snittet och 0,17 högre Ă€n bland annat Coolbet.

Med tanke pÄ hur jÀmnt det var senast mellan lagen och hur relativt nÀra Zenit varit i ett par matcher sett till den underliggande statistiken kÀnns 3,4 som ett för högt odds pÄ dem. Vi vÀrderar de till runt 3,2 vilket betyder att oddset hos Betfair ligger drygt sex procent över vÄr vÀrdering.

För och emot speltipset:

  • Zenit hade en högre xG Ă€n Club BrĂŒgge sist de möttes.
  • Flera spelbolag redan nere pĂ„ 3,2 pĂ„ Zenit.
  • Zenit har haft problem pĂ„ bortaplan i Europa.
Annons:

Spela hos ComeOn - 100 kr bonus

SÀtt in 100 kr och fÄ 100 kr bonus hos ComeOn till 1x omsÀttningskrav.

OddsjÀmförelse:


Regler och villkor gÀller | 18+ | Stödlinjen.se

Speltips
Speltips:Zenit
Odds:3,4 hos Betfair
Rygga spelet:
Annons:
Öppna konto hos Snabbare hĂ€r. | Regler & villkor gĂ€ller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Spelstopp: Onsdag 2/12 kl 21:00
Oddset framtaget: MĂ„ndag 30/11 kl 14:20
Spela ansvarsfullt. 18+ gÀller för spel. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.