3 minuters lÀsning

Speltips
Speltips:Linköping
Odds:2,85 hos Betsson
Rygga spelet:
Annons:
Öppna konto hos Betsson hĂ€r. | Regler & villkor gĂ€ller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Spelstopp: Torsdag 3/12 kl 19:00

Linköping gÀstar Malmö och Rögle tar emot HV71 nu under tisdagskvÀllen vilket betyder att vi Ànnu inte vet vad som hÀnder i de matcherna nÀr det hÀr speltipset publiceras. Men risken Àr att oddset pÄ vÄrt speltips sjunker nÀr fler spelbolag slÀpper sina odds till torsdagens matcher vilket gör att vi tar en position redan nu.

Linköping har börjat hitta rÀtt formmÀssigt och det skiljer sig en hel del om vi jÀmför de senaste veckorna med inledningen pÄ sÀsongen. De startade sÀsongen med att förlora fem av de sex inledande matcherna inklusive en 6-4-förlust borta mot Rögle.

Men nu har de vunnit tre av deras fyra senaste matcher och dÀr den enda förlusten var en uddamÄlsförlust mot förra Ärets seriesegrare LuleÄ. Resultaten speglas Àven i den underliggande statistiken dÀr siffror klÀttrat under de senaste veckorna.

Kan de hÄlla i sin form trots CoronauppehÄllet?

Rögle sĂ„g riktigt starka ut innan deras uppehĂ„ll pĂ„ grund av Corona. De hade fem raka segrar nĂ€r de förlorade borta mot Örebro i deras senaste match som spelades den 14 november. Efter det följde 17 dagar utan match och de kommer fĂ„ en match i benen innan torsdagens match mot Linköping.

Ser vi till övriga lag som haft de hÀr uppehÄllen har de sÀllan varit gynnsamt utan det har tagit ett tag innan lagen hittat rÀtt igen.

Rögle har Àven varit starka pÄ bortaplan dÀr de har vunnit fem va deras nio matcher. Men frÄgan Àr om inte Betsson varit lite vÀl generösa mot Rögle i deras vÀrdering inför den hÀr matchen dÄ vi fÄr hela 2,85 pÄ Linköping trots hemmaplan.

VÄr egen vÀrdering av Linköping ligger pÄ runt 2,6 vilket betyder att oddset vi fÄr frÄn Betsson ligger 9,6% över den vÀrderingen.

Rögle har ett övertag pÄ Linköping om vi ser till de senaste sÀsongerna men senast lagen möttes i Linköping vann hemmalaget med 5-1 och till nÀstan tre gÄnger pengarna synar vi gÀrna ett formstarkt hemmalag mot ett Rögle som varit borta nÀstan tre veckor pÄ grund av CoronauppehÄll.

För och emot speltipset:

  • Linköping har vunnit tre av fyra senaste.
  • Rögle har bara en match i benen efter deras 17 dagar lĂ„nga CoronauppehĂ„ll nĂ€r lagen möts.
  • Oddset nĂ€stan 10% högre Ă€n vĂ„r egen vĂ€rdering.
  • Rögle sĂ„g starka ut innan CoronauppehĂ„llet och Ă€r favoriter hĂ€r.
Annons:

100 kr bonus hos Betsson till 1x omsÀttningskrav

SÀtt in 100 kr och fÄ 100 kr bonus hos Betsson till 1x omsÀttningskrav.

OddsjĂ€mförelse Linköping – Rögle 3 december 2020:


Regler och villkor gÀller | 18+ | Stödlinjen.se

Speltips
Speltips:Linköping
Odds:2,85 hos Betsson
Rygga spelet:
Annons:
Öppna konto hos Betsson hĂ€r. | Regler & villkor gĂ€ller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Spelstopp: Torsdag 3/12 kl 19:00
Oddset framtaget: Tisdag 1/12 kl 13:20
Spela ansvarsfullt. 18+ gÀller för spel. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.