3 minuters lÀsning

Londonderby vÀntar under lördagen i Premier League nÀr Crystal Palace tar emot Chelsea hemma pÄ Selhurst Park i södra London och frÄgan Àr om det kommer en reaktion frÄn Chelsea efter snöpliga 2-5-förlusten mot WBA?

Speltips
Speltips:Crystal Palace gör INTE mÄl
Odds:1,91 hos Bwin
Rygga spelet:
Annons:
Öppna konto hos Nordicbet hĂ€r. | Regler & villkor gĂ€ller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Spelstopp: Lördag 10/4 kl 18:30

Embed from Getty Images

NÀr det hÀr speltipset skrivs Àr det ett par timmar kvar till Chelseas match i Champions League men vi vÀljer att ta en tidig position dÄ vi tror att oddset kommer sjunka nÀrmare avspark.

Chelsea hade endast slÀppt in tvÄ mÄl pÄ 14 matcher under Thomas Tuchel nÀr de bara skulle stÀda av nÀstjumbon WBA pÄ hemmaplan inför Champions League-kvartsfinalen mot Porto.

Men efter Silvas röda kort föll Chelsea ihop och förlorade med 2-5 men de siffrorna var i överkant. Ser vi till de underliggande siffrorna hade Chelsea en xG 2,56 och en xGA pÄ 1,38. Det Àr fortfarande en vÀldigt svag match för att vara Chelsea som sedan Tuchel tog över haft en xG i snitt pÄ 0,44 per match i ligan innan WBA-matchen.

DÄ har de Àven mött Tottenham, Manchester United, Liverpool och Everton under den perioden.

De har grunden och kommer göra en poÀng av att bevisa att förra helgen var ett undantag och jag tror de kommer stÄ för en grymt stark defensiv insats hÀr.

Annons:

Testa spela hos Speedybet - 100 kr bonus

Testa spela hos Speedybet och ta del av 100 kr bonus för nya kunder.

Palace har lÀmnat fyra av Ätta senaste mÄllösa

Embed from Getty Images

Hemmalaget Crystal Palce spelade 1-1 borta mot Everton nu senast och kÀnslan Àr att de har börjat runda av sin sÀsong. De har tolv poÀngs marginal och fem lag mellan sig och kvalplatserna och har Àven en match mindre spelad Àn Fulham pÄ sista kvalplatsen.

FormmÀssigt har de tre oavgjorda, en seger och en förlust över de fem senaste men deras offensiv har det tungt. De har endast gjort tre mÄl de senaste fem matcherna och lÀmnat hela fyra av deras Ätta senaste matcher utan att göra ett enda mÄl.

Mot just Chelsea förlorade de med 4-0 tidigare under sÀsongen och de har blivit nollade i tre av de fyra senaste matcherna mot Chelsea.

Lagets offensiva kraft Wilfried Zaha har sedan sin comeback spelat tre matcher och har noll mÄl och en xG pÄ 0,076 per match. Senast han gjorde mÄl var i januari mot West Ham.

VÄr kÀnsla har Àr att Chelsea kommer prioritera en solid defensiv insats och fortsÀtta sitt starka defensiva spel frÄn tidigare under Tuchel samtidigt som Crystal Palace saknar bÄde kvalitén och motivationen för att verkligen hota Chelsea offensivt.

Vi spelar dÀrför spelet att Crystal Palace inte gör mÄl till 1,91 gÄnger pengarna hos Bwin.

För och emot speltipset:

  • Chelsea har hĂ„llit nollan i 12 av deras 15 senaste matcher.
  • Crystal Palace har lĂ€mnat fyra av deras Ă„tta senaste matcher mĂ„llösa.
  • Var förlusten mot WBA ett trendbrott eller ett snedsteg?
Speltips
Speltips:Crystal Palace gör INTE mÄl
Odds:1,91 hos Bwin
Rygga spelet:
Annons:
Öppna konto hos Nordicbet hĂ€r. | Regler & villkor gĂ€ller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Spelstopp: Lördag 10/4 kl 18:30

OddsjĂ€mförelse inför Crystal Palace – Chelsea lördag 10 april 2021:


Oddset framtaget: Onsdag 7/4 kl 13.00
Regler och villkor gÀller | Spela ansvarsfullt | 18+ gÀller för spel | Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.