Londonderby väntar under lördagen i Premier League när Crystal Palace tar emot Chelsea hemma på Selhurst Park i södra London och frågan är om det kommer en reaktion från Chelsea efter snöpliga 2-5-förlusten mot WBA?

Speltips
Speltips:Crystal Palace gör INTE mål
Odds:1,91 hos Bwin
Rygga spelet:
Annons:
Öppna konto hos Nordicbet här. | Regler & villkor gäller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Spelstopp: Lördag 10/4 kl 18:30

Embed from Getty Images

När det här speltipset skrivs är det ett par timmar kvar till Chelseas match i Champions League men vi väljer att ta en tidig position då vi tror att oddset kommer sjunka närmare avspark.

Chelsea hade endast släppt in två mål på 14 matcher under Thomas Tuchel när de bara skulle städa av nästjumbon WBA på hemmaplan inför Champions League-kvartsfinalen mot Porto.

Men efter Silvas röda kort föll Chelsea ihop och förlorade med 2-5 men de siffrorna var i överkant. Ser vi till de underliggande siffrorna hade Chelsea en xG 2,56 och en xGA på 1,38. Det är fortfarande en väldigt svag match för att vara Chelsea som sedan Tuchel tog över haft en xG i snitt på 0,44 per match i ligan innan WBA-matchen.

Då har de även mött Tottenham, Manchester United, Liverpool och Everton under den perioden.

De har grunden och kommer göra en poäng av att bevisa att förra helgen var ett undantag och jag tror de kommer stå för en grymt stark defensiv insats här.

Annons:

Testa spela hos Coolbet

Testa Coolbets höga odds från egna oddssättare

Palace har lämnat fyra av åtta senaste mållösa

Embed from Getty Images

Hemmalaget Crystal Palce spelade 1-1 borta mot Everton nu senast och känslan är att de har börjat runda av sin säsong. De har tolv poängs marginal och fem lag mellan sig och kvalplatserna och har även en match mindre spelad än Fulham på sista kvalplatsen.

Formmässigt har de tre oavgjorda, en seger och en förlust över de fem senaste men deras offensiv har det tungt. De har endast gjort tre mål de senaste fem matcherna och lämnat hela fyra av deras åtta senaste matcher utan att göra ett enda mål.

Mot just Chelsea förlorade de med 4-0 tidigare under säsongen och de har blivit nollade i tre av de fyra senaste matcherna mot Chelsea.

Lagets offensiva kraft Wilfried Zaha har sedan sin comeback spelat tre matcher och har noll mål och en xG på 0,076 per match. Senast han gjorde mål var i januari mot West Ham.

Vår känsla har är att Chelsea kommer prioritera en solid defensiv insats och fortsätta sitt starka defensiva spel från tidigare under Tuchel samtidigt som Crystal Palace saknar både kvalitén och motivationen för att verkligen hota Chelsea offensivt.

Vi spelar därför spelet att Crystal Palace inte gör mål till 1,91 gånger pengarna hos Bwin.

För och emot speltipset:

  • Chelsea har hållit nollan i 12 av deras 15 senaste matcher.
  • Crystal Palace har lämnat fyra av deras åtta senaste matcher mållösa.
  • Var förlusten mot WBA ett trendbrott eller ett snedsteg?
Speltips
Speltips:Crystal Palace gör INTE mål
Odds:1,91 hos Bwin
Rygga spelet:
Annons:
Öppna konto hos Nordicbet här. | Regler & villkor gäller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Spelstopp: Lördag 10/4 kl 18:30

Oddsjämförelse inför Crystal Palace – Chelsea lördag 10 april 2021:


Oddset framtaget: Onsdag 7/4 kl 13.00
Regler och villkor gäller | Spela ansvarsfullt | 18+ gäller för spel | Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.