3 minuters lÀsning

Dynamo Dresden tog tre blytunga poĂ€ng i förra omgĂ„ngen och nu lever hoppet pĂ„ att hĂ€nga kvar i 2.Bundesliga. Under tisdagen tar de emot Greuther FĂŒrth och med blodad tand hoppas de givetvis pĂ„ tre nya poĂ€ng i jakten pĂ„ ett nytt kontrakt.

Speltips
Speltips:Under 2,75 mÄl (halva insatsen tillbaka vid prick 3 mÄl)
Odds:1,85 hos Pinnacle
Rygga spelet:Öppna konto hos Betsson hĂ€r. | Regler & villkor gĂ€ller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Spelstopp: Tisdag 9/6 kl 18.30

PÄ grund av att Dynamo Dresden placerades i karantÀn nÀr den tyska fotbollen skulle Äterupptas efter coronauppehÄllet har de tvÄ matcher mindre spelade Àn övriga lag. Men de ligger sist i tabellen men efter segern nu senast Àr avstÄndet upp till kvalplatsen endast tre poÀng och till ett sÀkrat kontrakt sex poÀng.

NÀr de gÀstade Wehen Wiesbaden nu senast lyckades de vÀnda ett 1-2-underlÀge till segern 3-2 och det var givetvis en enorm lÀttnad bland Dresdenspelarna efter matchen. Segern var efterlÀngtad dÄ Dresden förlorat de tvÄ första matcherna sedan omstarten.

FĂŒrth har inte mycket att spela för

Embed from Getty Images

GĂ€stande Greuther FĂŒrth har inte alls lika mycket att spela för utan att spela fĂ€rdigt de fem sista omgĂ„ngarna Ă€r mer en teknikalitet för dem. De ligger elva med Ă„tta poĂ€ngs marginal ner till negativt kval hela elva poĂ€ng upp till positivt kval upp mot Bundesliga.

Sedan omstarten har de tvÄ oavgjorda och tvÄ förluster.

Ligans sÀmsta offensiv

Embed from Getty Images

NÀr vi synat spelbolagens oddssÀttningar inför matchen fastnade vi för Pinnacles odds pÄ under 2,75 mÄl som betalar 1,85 gÄnger insatsen. Det betyder att vi vinner pengar om det blir 0-2 mÄl i matchen, fÄr halva insatsen tillbaka om det blir tre mÄl och förlust om det blir minst fyra mÄl i matchen.

Fem av FĂŒrths sju senaste matcher har varit under 2,5 mĂ„l och pĂ„ bortaplan har de fyra raka under 2,5 mĂ„l.

Dresden brukar inte alls spela lika tighta matcher men Àven för dem har tre av de sex senaste hemmamatcherna gÄtt under 2,5 mÄl och de Àr det laget som gjort minst mÄl av alla i 2.Bundesliga den hÀr sÀsongen med ett snitt pÄ endast 1,0 mÄl per match sett över hela sÀsongen.

Vi har alltsĂ„ ligans sĂ€msta offensiv pĂ„ hemmaplan mot ett lag som gĂ„tt under linan fyra raka bortamatcher. Faktum Ă€r att endast ett lag har slĂ€ppt in fĂ€rre mĂ„l Ă€n FĂŒrth pĂ„ bortaplan den hĂ€r sĂ€songen i 2.Bundesliga. Deras snitt ligger pĂ„ endast 1,3 inslĂ€ppta per match pĂ„ bortaplan.

Inbördesmöten visar Àven det en tydlig bild. De sex senaste matcherna mellan lagen har alla gÄtt under 2,5 mÄl med ett mÄlsnitt pÄ 1,16 mÄl per match totalt.

För och emot speltipset:

  • Dresden har gjort minst mĂ„l i 2.Bundesliga den hĂ€r sĂ€songen.
  • FĂŒrth har fyra raka bortamatcher under 2,5 mĂ„l.
  • Sex senaste matcherna mellan lagen har gĂ„tt under 2,5 mĂ„l.
  • Dresden har svag defensiv, vi fĂ„r hoppas de tĂ€pper igen nĂ€r de har mer att spela för.

Annons:

100 kr bonus till 1x omsÀttningskrav hos Snabbare

Testa spela hos Snabbare och ta del av 100 kr bonus till 1x omsÀttningskrav.

Speltips
Speltips:Under 2,75 mÄl (halva insatsen tillbaka vid prick 3 mÄl)
Odds:1,85 hos Pinnacle
Rygga spelet: Öppna konto hos Betsson hĂ€r. | Regler & villkor gĂ€ller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Spelstopp: Tisdag 9/6 kl 18.30
Oddset framtaget: MĂ„ndag 8/6 kl 09:30
Spela ansvarsfullt. 18+ gÀller för spel. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.