Vi avslutar september månad med ett speltips från en match i La Liga mellan nykomlingen Huesca och storlaget Atletico Madrid. Vi har plockat ut ett speltips från asian handicap-marknaden som har ett odds på just under 2x pengarna.

Speltips
Speltips:Atletico Madrid -1
Odds:1,93 hos Unibet
Rygga spelet:
Annons:
Öppna konto hos Coolbet här. | Regler & villkor gäller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Spelstopp: Onsdag 30/9 kl 19:00

Före bara några dagar sedan blev Luis Suarez klar för Atletico Madrid. I söndags fick han hoppa in borta mot Granada, och smällde in två kassar direkt. Frågan är om han nu kommer att få spela från start? Det ska bli intressant att följa.

Embed from Getty Images

Väntar på första segern

Huesca är nykomlingar i La Liga och har hittills hunnit med att spela tre ligamatcher. De har spelat oavgjort mot både Villarreal (1-1) och Valencia (1-1) och förlorat mot Cadiz (0-2). Huesca väntar med andra ord otåligt på sin första seger. Men med tanke på vilka som kommer på besök på onsdag får de nog vänta ett tag till.

Huesca kommer att behöva klara sig utan skadade Pablo Maffeo, och det är fortfarande osäkert om Mikel Rico kommer att spela då han dras med mindre skadekänningar

Stark öppning på säsongen

Atletico Madrid imponerade stort i söndagens match mot Granada då de vann med 6-1. Det var Atletico Madrids första match i La Liga den här säsongen. Tränaren Diego Simeone har förutom coronapositiva Gimenez samtliga spelare att tillgå.

Enkel seger för Atletico?

Embed from Getty Images

Huesca har förvisso imponerat med att ta poäng av förra säsongens topplag Villarreal och Valencia, men jag tror att de kommer få det väldigt svårt mot Atletico Madrid. Atletico Madrid såg riktigt vassa ut i söndagens match mot Granada (6-1).

Atletico Madrids stora problem den gångna säsongen var att de gjorde alldeles för lite mål, men den här säsongen har de fått in Luis Suarez som jag anser passar perfekt in i Diego Simeones lagbygge.

Dessutom har supertalangen Joao Felix fått ännu ett år på sig att utvecklas och jag tror att han kan blomma ut rejält den här säsongen. Förutom de två finns givetvis ärkebuffeln Diego Costa att tillgå, och han är alltid jobbig att möta.

Jag tror att det här blir en tämligen enkel seger för Atletico Madrid och väljer därför att spela Atletico Madrid med asian handicap -1 till 1,93x pengarna. Oddset har dock börjat droppa, så den som vill spela bör inte vänta länge till.

För och emot speltipset:

  • Huesca har släppt in mål i alla sina tre matcher i La Liga den här säsongen
  • Atletico Madrid imponerade stort i söndagens match mot Granada då de vann med 6-1
  • Atletico Madrid har 17 raka matcher utan förlust i La Liga
  • Huesca har den här säsongen tagit poäng av både Villarreal (1-1) och Valencia (1-1)
Annons:

Testa spela hos Coolbet

Testa Coolbets höga odds från egna oddssättare


:

Speltips
Speltips:Atletico Madrid -1
Odds:1,93 hos Unibet
Rygga spelet:
Annons:
Öppna konto hos Coolbet här. | Regler & villkor gäller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Spelstopp: Onsdag 30/9 kl 19:00
Oddset framtaget: Måndag 28/9 kl 14:00
Spela ansvarsfullt. 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.