Rögle har fått en stark start på säsongen med två raka segrar och nio gjorda mål när de under torsdagen reser till Småland för bortamatch mot Växjö som visserligen tagit poäng i båda sina två inledande matcher men ännu jagar säsongens första trepoängare.

Speltips
Speltips:Rögle
Odds:2,75 hos William Hill
Rygga spelet:
Annons:
Öppna konto hos Snabbare här. | Regler & villkor gäller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Spelstopp: Torsdag 1/10 kl 19:00

Växjö Lakers var en stor besvikelse förra året. Efter seriesegern våren 2018 föll de ner till sjundeplats våren 2019. Många trodde de skulle studsa tillbaka men förra säsongen sjönk de ännu mer och slutade tia.

De inledde säsongen hemma mot Färjestad och spelade 2-2 men föll sedan efter straffläggning. Det följdes upp av en bortamatch mot Linköping som slutade 1-1 men den här gången var det Växjös tur att vinna på straffar.

Rögle inlett starkt

Gästande Rögle gick mot en kross av Linköping i premiären när de hade 6-2 med några minuter kvar att spela med släppte sedan in två reduceringspuckar man vann hur som helst tryggt med 6-4.

Det följdes upp med att vinna mot topptippade HV71 med 3-2 på bortaplan nu senast.

Två segrar och nio gjorda mål är en stark inledning och från förra säsongen bär vi även med oss att Rögle var SHL:s tredje bästa bortalag med 13 trepoängare jämfört med 12 trepoängare på hemmaplan vilket endast gav de en sjätteplats sett till bästa lag på hemmaplan.

Vann 4-0 senast borta mot Växjö

Rögle har även fin statistik mot Sam Hallams Växjö den senaste tiden. Förra säsongen vann de tre av fyra matcher och målskillnaden blev hela 13-4. Senast lagen möttes i VIDA Arena vann Rögle med 4-0.

Vi har alltså ett lag som var ett av seriens absolut bästa bortalag förra säsongen. Som inlett säsongen med två raka segrar och nio gjorda mål. Mot ett Växjö som visserligen tagit poäng i båda sina matcher men som hade en tung säsong ifjol och som haft otroligt svårt mot just Rögle, även på hemmaplan sista tiden.

Oddsmässigt anser vi att allt över 2,6 är bra värde på gästande Rögle här. De är trots allt ett starkt motstånd och bortaplan. Men hos William Hill får vi hela 2,75 vilket kan jämföras med 2,52 hos Coolbet eller 2,45 hos Bet365.

För och emot speltipset:

  • William Hill ligger fel i sin värdering jämfört med övriga spelbolag.
  • Rögle vann tre av fyra mot Växjö förra säsongen med 13-4 i målskillnad.
  • Rögle var väldigt starka på bortaplan förra säsongen.
  • Växjö tagit poäng i båda inledande matcherna.
Annons:

Testa spela hos Coolbet

Testa Coolbets höga odds från egna oddssättare

Oddsjämförelse Växjö – Rögle 1/10:


Speltips
Speltips:Rögle
Odds:2,75 hos William Hill
Rygga spelet:
Annons:
Öppna konto hos Snabbare här. | Regler & villkor gäller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Spelstopp: Torsdag 1/10 kl 19:00
Oddset framtaget: Onsdag 30/9 kl 09:30
Spela ansvarsfullt. 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.