I veckan är det dags för kvartsfinaler i Europa League, och jag har fått upp ögonen för matchen mellan Inter och Bayer Leverkusen — där jag håller ena laget betydligt högre.

Speltips
Speltips:Inter
Odds:2,13 hos Betsson
Rygga spelet:Öppna konto hos Betsson här. | Regler & villkor gäller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Måndag 10/8 kl 20:00

Det är dags för ett par spännande slutspelsveckor i såväl Europa- som Champions League, och i den förstnämnda är vi framme vid kvartsfinalerna. När vi tittar på oddsen är det värt att lägga på minnet att matcherna spelas som enkelmöten på neutral plan.

Hållit nollan i fyra raka

Embed from Getty Images

Trots att Inter länge har varit i toppen i Italien har de sällan nått några större framgångar i Europa. I år har de dock sett riktigt starka ut och slutade bara en poäng efter italienska mästarna Juventus.

Formen har varit på topp efter corona-uppehållet, med bara en förlust på femton matcher. De har dessutom hållit nollan i de fyra senaste matcherna och gjort nio mål på samma gång.

Inter har nära på den bästa möjliga truppen tillgänglig, förutom Matías Vecino som saknas på grund av skada. Nu när Inter har gjort en permanent deal med Alexis Sanchez kommer även han finnas tillgänglig i Europa League-spelet.

Håll gärna ett extra öga på Lukaku som har gjort mål i åtta raka matcher i Europa League, och totalt elva fullträffar.

Tappat momentum

Embed from Getty Images

Formen i Leverkusen är desto mer osäker. De har förlorat två av de fyra senaste matcherna, och de två vinsterna har varit med minsta möjliga marginal.

Den tveksamma formen gjorde även att Leverkusen tappade placeringar, missade Champions League-platserna och slutade som femma i Bundesliga.

Bayern Leverkusen har inga betydande skador, och får nu tillbaka Kerem Demirbay som missade förra matchen på grund av avstängning.

Stora skillnader på raka ettan

Det brukar sällan vara några större skillnader på oddsen i stora matcher som denna, men här skiljer det faktiskt 13 punkter mellan högsta och lägsta oddset på den raka ettan.

Bolagen som valt att lägga sig högst på Inter är Betssonbolagen Betsson, Nordicbet och Betsafe. Oddsen på Inter sjunker sakta på övriga marknaden, men Betssongruppen väljer då istället att höja sina odds ett snäpp. Det kan vi utnyttja och plocka den raka ettan medan oddsen fortfarande är höga.

Jag spelar Inter som vinnare till 2,13 hos Betsson.

För och emot speltipset:

  • Inter har vunnit fyra raka matcher och hållit nollan i samtliga
  • Inter har 9-0 i målskillnad på de fyra senaste matcherna
  • Inter har hållit nollan i sex av sina sju senaste matcher
  • Leverkusen har vunnit sina fyra senaste matcher i Europa League
  • Matchen spelas i Tyskland, vilket kan vara till viss fördel till Leverkusen

Annons:

Testa spela hos Coolbet

Testa Coolbets höga odds från egna oddssättare

Speltips
Speltips:Inter
Odds:2,13 hos Betsson
Rygga spelet: Öppna konto hos Betsson här. | Regler & villkor gäller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Måndag 10/8 kl 20:00
Oddset framtaget: Söndag 9/8 kl 09:50
Spela ansvarsfullt. 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.