På lördagskvällen är det dags för returmötet i Champions League mellan Barcelona och Napoli. Den första matchen slutade 1-1 och nu är det dags att avgöra vilket av lagen som ska gå vidare till kvartsfinalen.

Speltips
Speltips:Under 2,5 mål
Odds:2,38 hos Coolbet
Rygga spelet:Öppna konto hos Coolbet här. | Regler & villkor gäller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Spelstopp: Lördag 8/7 kl 21:00

Speltipset är hämtat från målmarkanden och har ett högt odds på 2,38x pengarna.

Viktiga spelare saknas

Embed from Getty Images

Barcelonas säsong har än så länge varit en besvikelse. De kom tvåa efter Real Madrid i ligan, och spelmässigt har de underpresterat i många matcher. Barcelona har bara vunnit fem av sina nio senaste matcher – och flera av spelarna har inte kommit upp i nivå den här säsongen. Till den här matchen saknar de flera spelare, bland annat de viktiga mittfältarna Vidal och Busquets som är avstänga. De är även tveksamt om de franska spelarna Umtiti och Dembele kan spela då de har problem med skador.

Sedan Napoli bytte tränare från Ancelotti till Gattuso har de spelat upp sig rejält. Men den sista tiden i har de blandat och gett. Napoli har bara vunnit fem av sina nio senaste matcher. Till den här matchen är det tveksamt om den viktiga offensiva spelaren Insigne kommer till spel då han dras med skadekänningar.

Spelvärde på målmarkanden

Embed from Getty Images

Efter att ha undersökt oddsen från målmarknaden ser jag att underspelet på linan 2,5 mål finns till odds runt 2,40x pengarna. Där finns det spelvärde att hämta. Visst, båda lagen har många offensivt skickliga spelare, och om matchbilden blir öppen eller att det blir ett tidigt mål kan det rinna iväg. Men jag anser att det finns en hel del som pekar mot att det här kan bli en match som går under 2,5 måls-linan.

Barcelona har efter corona-uppehållet visat upp ett knackigt anfallsspel. Det har varit mycket upp till Messi att lösa resultaten. Hemma på Camp Nou brukar Barcelona ösa in mål, men de har bara gjort mer än två mål i en av sina nio senaste hemmamatcher. Det har resulterat i många matcher där det har blivit få mål. Det har blivit färre än tre mål i fyra av Barcelonas sex senaste hemmamatcher.

Napoli har spelat en disciplinerad fotboll när de har spelat på bortaplan. Det har resulterat i många målsnåla matcher. Det har blivit under 3 mål i 10 av Napolis 15 senaste bortamatcher.

Underspelet klickas

Jag tror vi kommer få se en matchbild där Napoli kommer krympa planen och göra det svårt för Barcelona. Blir det inte ett tidigt mål tror jag att det är stor chans att den här matchen landar under 2,5 mål. Med tanke på det och att oddsen på underspelet är otroligt högt så kan jag inte vänta längre. Jag spelar under 2,5 mål till det höga oddset 2,38x pengarna.

För och emot speltipset:

  • Det har blivit färre än tre mål i fyra av Barcelonas sex senaste hemmamatcher
  • Det har blivit färre än 3 mål i 10 av Napolis 15 senaste bortamatcher
  • Barcelona har bara gjort mer än två mål i en av sina nio senaste hemmamatcher
  • Båda lagen har många offensivt skickliga spelare och blir det en öppen matchbild kan det rinna iväg målmässigt

Annons:

Testa spela hos Coolbet

Testa Coolbets höga odds från egna oddssättare

Speltips
Speltips:Under 2,5 mål
Odds:2,38 hos Coolbet
Rygga spelet: Öppna konto hos Coolbet här. | Regler & villkor gäller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Spelstopp: Lördag 8/7 kl 21:00
Oddset framtaget: Torsdag 6/8 kl 22:15
Spela ansvarsfullt. 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.