3 minuters lÀsning

Fredagens speltips Àr hÀmtat frÄn returmötet i Champions League mellan Manchester City och Real Madrid. Manchester City vann det första mötet med 1-2 och har nu ett gynnsamt lÀge att ta sig vidare till kvartsfinalen.

Speltips
Speltips:Över 3,5 mĂ„l
Odds:2,34 hos Betsson
Rygga spelet:Öppna konto hos Betsson hĂ€r. | Regler & villkor gĂ€ller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Fredag 7/8 kl 21:00

Speltipset som jag har plockat fram har ett högt odds pÄ 2,34x pengarna och mitt spel pÄ matchen Àr hÀmtat frÄn mÄlmarknaden.

Hemmastarka

Embed from Getty Images

Manchester City vann som sagt den första matchen med 1-2 borta mot Real Madrid. Med de tvÄ bortamÄlen i bagaget har de nu ett bra lÀge att ta sig vidare till kvartsfinalen.

City har vunnit nio av tolv matcher efter corona-uppehÄllet. PÄ hemmaplan har de varit extra starka och vunnit alla sina sex hemmamatcher efter uppehÄllet. Det Àr framförallt anfallsspelet som har varit lagets styrka, och de har gjort 24 mÄl pÄ de 6 hemmamatcherna. Det Àr ett snitt pÄ fyra mÄl per match.

Manchester City kommer sakna den skadade anfallaren AgĂŒero och den avstĂ€ngde vĂ€nsterbacken Mendy, men annars Ă€r truppen intakt.

Formstarka

Embed from Getty Images

Real Madrid har visat upp en lysande form efter corona-uppehÄllet med tio vinster pÄ elva matcher. Den starka insatsen gjorde att Real Madrid slutade fem poÀng före Barcelona och tog dÀrmed hem ligatiteln till huvudstaden.

Real Madrid kommer att behöva klara sig utan den avstÀngda stjÀrnspelaren Sergio Ramos. De kommer Àven sakna den corona-sjuka spelaren Mariano och det Àr Àven tveksamt om Marcelo kan spela dÄ han dras med mindre kÀnningar.

UnderhÄllande match

BÄda lagen spelar en offensivt inriktad fotboll och jag tror vi kommer fÄ se en fartfylld matchbild med mÄnga chanser Ät bÄda hÄll. Real Madrid kommer att behöva satsa framÄt dÄ de ligger under efter det första mötet. Real Madrid har visat upp en giftig offensiv den senaste tiden och pÄ sina fyra senaste matcher har de gjort tvÄ mÄl per match. Jag har svÄrt att se hur Manchester City ska kunna stoppa dem.

Eftersom Real Madrid mÄste gÄ framÄt kommer det att öppna upp för Manchester City. Med tanke pÄ att de har i snitt gjort fyra mÄl per match i sina hemmamatcher efter uppehÄllet har jag svÄrt att se hur Madrid ska kunna hÄlla tÀtt i 90 minuter.

Sammanfattar man det hela sÄ pekar allt pÄ en match med mÄnga mÄlchanser och mÄl. Jag vÀljer dÀrför att spela över 3,5 mÄl till det höga oddset 2,34x pengarna.

För och emot speltipset:

  • Det har blivit minst fyra mĂ„l i fem av Manchester Citys nio senaste hemmamatcher
  • Det har blivit minst fyra mĂ„l i fem av Real Madrids nio senaste matcher i Champions League
  • BĂ„da lagen Ă€r offensivt inriktade och jag vĂ€ntar mig en böljande matchbild med mĂ„nga chanser Ă„t bĂ„da hĂ„ll
  • Real Madrid har gjort tvĂ„ mĂ„l per match i sina fyra senaste matcher
  • Manchester City har gjort 24 mĂ„l pĂ„ sina 6 senaste hemmamatcher, det Ă€r ett snitt pĂ„ 4 mĂ„l per match
  • Det enda negativa med det hĂ€r spelet Ă€r att oddsen pĂ„ överspel Ă€r nĂ„got snĂ„la men det finns Ă€ndĂ„ vĂ€rde att hĂ€mta

Annons:

Testa spela hos Speedybet - 100 kr bonus

Testa spela hos Speedybet och ta del av 100 kr bonus för nya kunder.

Speltips
Speltips:Över 3,5 mĂ„l
Odds:2,34 hos Betsson
Rygga spelet: Öppna konto hos Betsson hĂ€r. | Regler & villkor gĂ€ller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Fredag 7/8 kl 21:00
Oddset framtaget: Onsdag 5/8 kl 15:00
Spela ansvarsfullt. 18+ gÀller för spel. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.