Italien har inte bara två raka 3-0-segrar bakom sig i EM. Ser man längre tillbaka har de nu tio raka segrar och hela 29 matcher utan förlust bakom sig. De lär med andra ord bli en tuff nöt för Wales att knäcka. Men en poäng är samtidigt det enda de här två lagen behöver.

Speltips
Speltips:Oavgjort
Odds:4,1 hos Unibet
Rygga spelet:
Annons:
Öppna konto hos Snabbare här. | Regler & villkor gäller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Söndag 20/6 kl 18:00
Annons:
Få 100 kr bonus till 1x omsättningskrav inför matchen: Klicka här för att få 100 kr oddsbonus med 1x omsättningskrav hos Snabbare med höga odds på EM.

Italien har redan säkrat avancemang till slutspelet. Men gruppsegern är inte klar utan då krävs det minst en poäng mot Wales här i sista omgången.

Precis som de två första matcherna för Italien spelas matchen mot Wales hemma i Rom. Där slog de först Turkiet enkelt med 3-0 och nu senast slog de Schweiz med samma siffror.

Deras mäktiga svit på 29 utan förlust sträcker sig hela vägen tillbaka till hösten 2018 när de senast förlorade en match. De tio senaste som alla varit segrar har dessutom målskillnaden 31-0.

Senast Italien ens släppte in ett mål var nästan ett år sedan när de spelade 1-1 mot Nederländerna i oktober 2020.

Wales har vuxit under turneringen

Wales stod för en svag inledning i premiär mot Schweiz men lyfte sitt spel och fick med sig en poäng efter 1-1. Nu senast när de ställdes mot Turkiet tog de en stark 2-0-seger.

De har nu ett bra läge att gå vidare från gruppen men om Schweiz vinner mot Turkiet som verkligen inte imponerat den här turneringen står de på samma poäng som Wales och då de lagen spelade 1-1 mot varandra blir det att räkna målskillnad.

Så för Wales skulle en poäng räcka långt här. Det betyder att de kommer tvåa i gruppen och i så fall möter tvåan från grupp B. Om de skulle trilla ner till en tredjeplats och gå vidare på sina fyra poäng skulle de möta en gruppsegrare.

Annons:

Testa spela hos Coolbet

Testa Coolbets höga odds från egna oddssättare

Italien lär rotera friskt

Vi ser även framför oss att Roberto Mancini kommer rotera en del i sin elva. De är redan klara för slutspel och en poäng för att säkra gruppsegern bör även ett roterat Italien klara av. Om inte så kan man göra hela fem byten vilket gör att han kan förändra matchbilden i så fall han känner att den är på väg att rinna honom ur händerna.

En seger för Italien betalar som högst 1,52 och Wales får man hela 9,0 gånger pengarna på.

Men vi tror på ett oavgjort resultat här då vi får hela 4,1 gånger pengarna på krysset. Det är ett resultat som skulle gynna båda.

Italien vinner gruppen och har förlängt sin obesegrade svit till 30 matcher.

Wales säkrar andraplatsen i gruppen vilket betyder lättare motstånd i slutspelet än om de går vidare som en av de fyra bästa treorna.

När vi mest troligt får se en svagare elva från Italien öppnar det även för att Wales kanske kan mäta krafterna med dem lite bättre.

Oavgjort spelas med andra ord till 4,1 gånger pengarna hos Unibet.

För och emot speltipset:

  • Italien kommer mest troligt rotera kraftigt då avancemang redan är säkrat och de bara behöver en poäng för säkra gruppsegern.
  • Wales behöver en poäng för att säkra andraplatsen.
  • Italien har givetvis laget även om de roterar för att vinna här. Men till över fyra gånger pengarna lockar krysset speciellt när det räcker för båda lagen.
Speltips
Speltips:Oavgjort
Odds:4,1 hos Unibet
Rygga spelet:
Annons:
Öppna konto hos Snabbare här. | Regler & villkor gäller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Söndag 20/6 kl 18:00

Oddsjämförelse:

Klicka här för att komma till vår Oddsjämförelse.

Oddset framtaget: Lördag 19/6 kl 11:50
Regler och villkor gäller | Spela ansvarsfullt | 18+ gäller för spel | Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.