Ett Manchesterderby väntar under lördagen och det är två Manchesterlag som har press på sig som ställs mot varandra. Vi ser ett fint spelvärde på Manchester United +1,5 mål asian handicap som ger hela 2,07 gånger pengarna hos Betsson.

Speltips
Speltips:Manchester United +1,5 mål asian
Odds:2,07 hos Betsson
Spelstopp:Spelstopp: Lördag 7/12 kl 18:30

Embed from Getty Images

Manchester City körde över Burnley med 4-1 nu senast trots att Agüero missade matchen på grund av sin skada. Men innan den matchen har City inte alls sett ut som vi blivit vana att se dem. På de fem matcherna innan Burnley hade de en uddamålsseger, tre oavgjorda och en förlust.

Lag som Atalanta, Shakhtar Donetsk och Newcastle ska vara lag som City relativt enkelt avfärdar men inte den här säsongen.

Nu har de hela elva poäng upp till Liverpool och har verkligen inte råd med fler onödiga poängtapp.

Manchester United tog en blytung 2-1-seger hemma mot Tottenham nu under veckan när Mourinho var tillbaka på Old Trafford. Innan det hade de tre raka utan seger (en förlust och två oavgjorda). Sett till deras resultat och att de ligger precis utanför Europaplatserna bör de försöka få med sig minst en poäng här.

Här nedanför ser ni formen för de båda lagen:
[skillbar title=’Manchester City 10 senaste: 21/30 poäng.’ percentage=’70’ color=’#6CADDF’ show_percent=’true’] [skillbar title=’Manchester City 5 senaste hemma: 13/15 poäng.’ percentage=’86.6′ color=’#6CADDF’ show_percent=’true’] [skillbar title=’Manchester United 10 senaste: 20/30 poäng.’ percentage=’66.6′ color=’#DA020E’ show_percent=’true’] [skillbar title=’Manchester United 5 senaste borta: 7/15 poäng.’ percentage=’46.6′ color=’#DA020E’ show_percent=’true’]

Manchester City är väldigt tunga favoriter här och betalar i skrivande stund enbart runt 1,3. Oavgjort får man runt 5,6 på och United betalar runt tio gånger pengarna hos de flesta.

Men vi väljer istället att kliva på United +1,5 mål asian handicap. Det betyder att om Manchester United vinner, spelar oavgjort eller förlorar med uddamålet så vinner vi. Om de däremot förlorar med två eller fler mål så förlorar vi. Detta betalar faktiskt hela 2,07 hos Betsson. Det kan jämföras med snittet bland spelbolagen på 1,98 och flera bolag som Interwetten och Comeon ligger nere runt 1,9 på samma spel.

Visst, skadan på Martial stör men Greenwood gjorde en bra match i det tysta och öppnade många ytor för Rashford nu senast. Segern mot Spurs nu senast har förmodligen höjt moralen och det är väldigt sällan United förlorar med mer än uddamålet dels generellt men även mot City.

United +1,5 prickat i 10/12 senast mot City

Embed from Getty Images

Den här säsongen har de en förlust med två mål på 22 matcher vilket var mot West Ham av alla lag. Mot City har United +1,5 mål suttit i tio av de tolv senaste matcherna. Dock ska man notera att båda mötena förra säsongen var just de två som City vann med minst två mål. Men Uniteds defensiv är tätare den här säsongen.

Förra säsongen var United 11:e bästa lag sett till antal insläppta mål. Den här säsongen ligger de på 6:e plats med endast ett mål mer insläppt än just Manchester City. De har även fint facit borta mot City där de över de fem senate har två segrar, två oavgjorda och endast en förlust.

För och emot speltipset:

  • Segern mot Spurs höjde moralen i truppen.
  • Tätare defensiv den här säsongen, förlorar väldigt sällan med två mål.
  • Två segrar, en oavgjord och bara en förlust senaste fyra borta mot City för United.
  • När City väl har sin dag kör de över alla.
  • Skadan på Martial stör givetvis.
Speltips
Speltips:Manchester United +1,5 mål asian
Odds:2,07 hos Betsson
Spelstopp:Spelstopp: Lördag 7/12 kl 18:30
Oddset framtaget: Torsdag 5/12 kl 11:00
Spela ansvarsfullt. 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.