Real Madrid och Chelsea, två lag som ville kliva ur Champions League för att starta superligan ställs nu mot varandra i Champions League med en finalplats i potten. Frågan är vilken matchbild det första mötet får?

Speltips
Speltips:Under 2,5 mål
Odds:1,69 hos ComeOn
Rygga spelet:
Annons:
Öppna konto hos ComeOn här. | Regler & villkor gäller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Spelstopp: Tisdag 27/4 kl 21:00

Embed from Getty Images

Real Madrid har kört i diket hemma i den spanska titelstriden. Efter 0-0 mot Getafe och 0-0 mot Real Betis senaste två veckorna har de tappat mark och nu är det fördel Barcelona som tar över serieledningen om de vinner sin hängmatch.

Även om Real Madrid hade ett resultat att gå på och endast bevakade senast i Champions League borta mot Liverpool är det trots allt anmärkningsvärt att Real Madrid spelat tre 0-0 matcher under deras fyra senaste matcher.

På skadefronten var Eden Hazard tillbaka nu senast i ligan och till matchen mot Chelsea väntas även både Sergio Ramos och Toni Kroos vara tillbaka i spel. Däremot saknas Lucas Vázquez samt Federico Valverde och det är osäkert om Ferland Mendy kommer till spel.

Chelsea reagerade rätt på storförlusten

Embed from Getty Images

Chelsea stod för en väldigt viktig seger i helgen när de slog West Ham med 0-1 på bortaplan vilket betyder mycket för striden runt Champions League-platserna inför nästa säsong.

Det var en väldigt stark match från Chelsea som höll formstarka West Ham till 0,27 xG samtidigt som de själv stod för 2,52 xG och borde gjort minst ett mål til men det är tydligt att Timo Werner saknar självförtroendet just nu trots att han gjorde ett mål.

Defensivt har Chelsea hållit nollan i 16 av 21 matcher under Thomas Tuchel och de verkar ha reagerat på rätt sätt efter deras tuffa 2-5-förlust mot West Bromwich. De följande tre ligamatcherna har de haft en xGA på 0,44 i snitt per match.

Men offensivt ser det inte lika bra ut. Chelsea har endast gjort två mål på de fyra senaste matcherna och det finns inget naturligt offensivt vapen.

Chelsea har en skadefri trupp utöver Mateo Kovacic. Thiago Silva var tillbaka i backlinjen nu senast vilket betyder mycket för Chelseas stabilitet.

Annons:

Testa spela hos Coolbet

Testa Coolbets höga odds från egna oddssättare

Stängd matchbild att vänta?

Embed from Getty Images

Vårt speltips inför matchen blir att den går under 2,5 mål som betalar 1,69 hos ComeOn. Real Madrid får tillbaka defensivt viktiga Sergio Ramos mot ett Chelsea som går trögt offensivt.

Samtidigt har Real Madrid fått grus i sitt maskineri offensivt och ställs nu mot en av Europas absolut tätaste defensiver som staplar nollorna på hög.

Lägg sedan till att det är det första av två matcher vilket gör att inget av lagen ”måste” gå fram på samma sätt här även om det står 0-0 eller 1-0 eller 1-1 till exempel.

Även om Real Madrid givetvis vill få med sig en seger här inför returen är det inget måste och de vill inte gå bort och bjuda på bortamål.

För och emot speltipset:

  • Under 2,5 mål har suttit i 15 av Chelseas 17 senaste matcher.
  • Chelsea har bara gjort två mål senaste fyra matcherna.
  • Real Madrid har spelat 0-0 i tre av deras fyra senaste matcher.
  • Ofta mer stängd matchbild i första mötet där ingen måste framåt på samma sätt.
  • Real Madrid har stor offensiv kraft om de väl får det att klicka.
Speltips
Speltips:Under 2,5 mål
Odds:1,69 hos ComeOn
Rygga spelet:
Annons:
Öppna konto hos ComeOn här. | Regler & villkor gäller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Spelstopp: Tisdag 27/4 kl 21:00

Oddsjämförelse inför Real Madrid – Chelsea 27 april 2021:


Oddsjämförelse inför Real Madrid – Chelsea 27 april 2021:

Klicka här för att se vår oddsjämförelse där du kan se de senaste oddsen från flera olika spelbolag.

Oddset framtaget: Måndag 26/4 kl 08:25
Regler och villkor gäller | Spela ansvarsfullt | 18+ gäller för spel | Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.