Real Madrid och Inter var de två giganterna som enkelt skulle gå vidare från gruppspelet i Champions League. Men efter två omgångar toppas grupp B av Shakhtar Donetsk och Borussia Mönchengladbach och nu är det två pressade jättar som möts i jakten på tre viktiga poäng.

Speltips
Speltips:Real Madrid
Odds:1,94 hos Expekt
Rygga spelet:
Annons:
Öppna konto hos Betsafe här. | Regler & villkor gäller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Spelstopp: Tisdag 3/11 kl 21:00

Embed from Getty Images

När gruppspelet lottades såg grupp B ut att bli en relativt enkel resa för giganterna Real Madrid och Inter. Men Real Madrid föll i premiären hemma mot Shakhtar och fick endast oavgjort borta mott Mönchengladbach i andra omgången.

Inter kryssade både hemma mot Mönchengladbach samt borta mot Shakhtar och nu jagar båda lagen sin första seger i årets Champions League.

Real Madrid ligger tvåa i La Liga men endast en poäng skiljer upp till Real Sociedad och huvudstadslaget har en match mindre spelad.

Den här säsongen i ligan har Real Madrid fem segrar, en oavgjord mot just Real Sociedad och en förlust hemma mot Cadiz.

Endast en seger på sex senaste matcherna

Embed from Getty Images

Gästande Inter ligger enbart sexa i Serie A och de har endast vunnit en av deras sex senaste matcher alla tävlingar inräknade. De har däremot spelat en hel del oavgjorda matcher och har endast en förlust den här säsongen som kom emot AC Milan.

Båda lagen dras med stora skadeproblem. Inter saknar Vecino, Sensi och Sánchez samtidigt som Skriniar och Lukaku mest troligt missar matchen.

Real Madrid saknar Ødegaard, Carvajal, Odriozola, Mariano, Nacho och det är även tveksamt som Vázquez kan delta i matchen. Det ställer till det ute till höger i backlinjen och det kommer bli intressant att se hur Real Madrid sätter ihop sin backlinje om eventuellt Mendy byter kant.

Vårt speltips inför matchen blir en hemmaseger som betalar 1,94 hos Expekt vilket kan jämföras med 1,85 hos Coolbet som ligger rätt i sin värdering enligt oss.

Inter har inte riktigt hittat rätt den här säsongen och utan Lukaku känns de något tandlösa borta mot Real Madrid och nästan dubbla pengarna på en hemmaseger känns bra. Inter har till exempel fölorat fem av sina åtta seanste bortamattcher i Champions League.

För och emot speltipset:

  • Inter har endast en seger på de sex senaste matcherna.
  • ReaL Madrid har fått igång offensiven med nio mål tre senaste matcherna.
  • Högerbacken i Real Madrid är ett stort orosmoln.
Annons:

Testa spela hos Coolbet

Testa Coolbets höga odds från egna oddssättare

Oddsjämförelse Real Madrid – Inter 3/11:


Regler och villkor gäller | 18+ | Stödlinjen.se

Speltips
Speltips:Real Madrid
Odds:1,94 hos Expekt
Rygga spelet:
Annons:
Öppna konto hos Betsafe här. | Regler & villkor gäller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Spelstopp: Tisdag 3/11 kl 21:00
Oddset framtaget: Måndag 2/22 kl 11:50
Spela ansvarsfullt. 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.