Danmark står efter två omgångar och ett omskakande EM på noll inspelade poäng. Men trots det lever hoppet inför sista omgången men då krävs det seger och att resultatet i Finland – Belgien går deras väg. Här får du alla förutsättningar och vårt speltips inför matchen.

Speltips
Speltips:Över 2,5 mål
Odds:2,05 hos Betfair
Rygga spelet:
Annons:
Öppna konto hos Nordicbet här. | Regler & villkor gäller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Måndag 21/6 kl 21:00
Annons:
Få 100 kr bonus till 1x omsättningskrav inför matchen: Klicka här för att få 100 kr oddsbonus med 1x omsättningskrav hos Snabbare med höga odds på EM.

Grupp B ser ut att bli ett riktigt getingbo. Om Finland förlorar mot Belgien och Danmark slår Ryssland har vi tre lag på tre poäng.

Så här ser förutsättningarna ut vem som går vidare från grupp B:

* Om Belgien vinner med minst två mål mot Finland kommer Danmark tvåa i gruppen vid seger mot Ryssland oavsett med hur många måls marginal.

* Om Finland bara förlorar med uddamålet mot Belgien krävs det att Danmark gör minst två mål och vinner mot Ryssland. Resultat som 2-0, 2-1 eller 3-2 fungerar bra.

* Om Finland tar en eller tre poäng mot Belgien måste Danmark hoppas på att gå vidare som en av de bästa treorna. Då måste Danmark vinna mot Ryssland och helst med en bra målskillnad. Då alla grupper inte är färdigspelade än är det svårt att veta hur många mål som krävs.

Publiken på Parken blir en faktor

Danmark har trots de svåra omständigheterna spelat en ganska bra fotboll. Mot Belgien såg de starka ut men orkade inte hela vägen och de hade faktiskt 1,8 xG jämfört med Belgiens 1,1 xG.

Mot Finland i premiären hade Danmark 1,9 xG jämfört med Finlands 0,4. Att trots en total xG på 3,7 och xGA på 1,5 stå på noll poäng är givetvis tufft.

Danmark har även fortsatt hemmaplan då matchen spelas på Parken där publiken verkligen är en faktor. Belgiens förbundskapten sa till exempel att hans spelare blev tagna av trycket på arenan och var direkt svaga under inledningen av matchen.

Ryssland har inte heller det bästa ryktet om att prestera bra på resande fot varken som landslag eller för deras klubblag.

Annons:

Testa spela hos Coolbet

Testa Coolbets höga odds från egna oddssättare

Oddset på Danmark i underkant

Ryssland förlorade sin premiär med 3-0 mot Belgien och såg direkt svaga ut. Nu senast mot Finland vann de en jämn match där de själva noterades för 1,3 xG jämfört med Finlands 0,9.

Båda de matcherna har spelats i Ryssland. Nu väntar första matchen på bortaplan.

Vi lockas av att spela Danmark här men 1,75 gånger pengarna är lite i underkant mot Ryssland. Då lockas vi mer av över 2,5 mål som betalar fina 2,05 gånger pengarna hos Betfair.

Danmark måste som sagt vinna och i flera av de scenarion som finns måste de göra mins två mål eller om Finland kniper en poäng måste Danmark försöka jobba upp en så hög målskillnad som möjligt.

De kommer inte kunna nöja sig om de leder med 1-0 då det inte kommer räcka. De måste satsa offensivt om EM inte ska ta slut här.

Ryssland hamnar samtidigt i en liknande sits om de väl släpper in ett mål. Då måste de framåt för en kvittering för att inte riskera åka ur EM i så fall Finland kniper en poäng av Belgien som lär rotera friskt.

Med ett offensivt skickligt Danmark som har EM:s femte högsta xG och publiken i ryggen som måste jaga mål då känns över 2,5 mål till 2,05 som ett starkt spel.

Annons:
Få 100 kr bonus till 1x omsättningskrav inför matchen: Klicka här för att få 100 kr oddsbonus med 1x omsättningskrav hos Snabbare med höga odds på EM.

För och emot speltipset:

  • Danmark måste göra minst två mål och måste vinna för att EM inte ska ta slut.
  • Danmark har EM:s femte högsta xG trots att de mött Belgien.
  • Publiken på Parken kommer bära fram hemmalaget.
  • Om Danmark har 2-0 och får rapporter om att Finland ligger under mot Belgien kan de dra ner på tempot.
  • Danmark saknar en riktig anfallare som verkligen är farlig i boxen.
Speltips
Speltips:Över 2,5 mål
Odds:2,05 hos Betfair
Rygga spelet:
Annons:
Öppna konto hos Nordicbet här. | Regler & villkor gäller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Måndag 21/6 kl 21:00

Oddsjämförelse:

Klicka här för att komma till vår Oddsjämförelse.

Oddset framtaget: Söndag 20/6 kl 13:05
Regler och villkor gäller | Spela ansvarsfullt | 18+ gäller för spel | Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.