Onsdagens speltips har ett odds på 2,62x pengarna och är hämtat från matchen i Serie A mellan Sampdoria och Milan. Båda lagen spelar en offensivt inriktad fotboll och jag väntar mig att det här blir en underhållande match.

Speltips
Speltips:Över 3,5 mål
Odds:2,63 hos Unibet
Rygga spelet:Öppna konto hos Coolbet här. | Regler & villkor gäller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Spelstopp: Onsdag 29/7 kl 19:30

Det är bara två omgångar kvar av Serie A och frågan som alla ställer sig är vad Zlatan Ibrahimovic kommer att göra efter den här säsongen? Blir det förlängning med Milan, spel med Hammarby — eller får vi se något helt annat? Sedan Zlatan skrev på för Milan har han presterat i vanlig ordning: hittills har han har gjort 7 mål på 16 matcher för Milan. Kommer det fler under onsdagens match?

Obesegrade efter uppehållet

Embed from Getty Images

Milan är ett av de formstarkaste lagen i Serie A och är obesegrade efter corona-uppehållet. Räknar vi med matchen mot Juventus i Coppa Italia så har de elva raka matcher utan förlust — sju vinster och fyra oavgjorda. Den starka trenden gör att Milan nu ligger på sjätte plats i tabellen och att de är med och slåss om Europa League-platserna.

Blandat och gett

Embed from Getty Images

Sampdoria har blandat och gett den här säsongen. De ligger nu på 15e plats i tabellen med nio poängs marginal ner till nedflyttningsplatserna. Med bara två matcher kvar är det med andra ord redan avgjort att Sampdoria spelar i Serie A även kommande säsong.

Sampdoria kommer till den här matchen efter två raka förluster. Jag tror vi kan vänta oss ett taggat hemmalag som vill göra allt för att komma tillbaka till vinnarspåret.

Öppen match

Jag väntar mig att det här blir en öppen match med många målchanser åt båda hållen. Bägge lagen har nämligen varit inblandade i målrika matcher den senaste tiden. Det har blivit 3 eller fler mål i 15 av Sampdorias 18 senaste matcher.

Milan har verkligen fått till anfallsspelet efter corona-uppehållet. På sina tio senaste matcher har de haft ett snitt på 2,8 gjorda mål per match. Försvarsspelet har de däremot inte alls fått till, och det har resulterat i många målrika matcher. Det har blivit fler än tre mål i fem av Milans åtta senaste matcher.

Mitt spel blir över 3,5 mål till det höga oddset 2,63x pengarna.

För och emot speltipset:

  • Det har blivit fler än tre mål i fem av Milans åtta senaste matcher
  • Under sina tio senaste matcher har Milan snittat 2,8 gjorda mål per match
  • Milan har släppt in minst ett mål i åtta av sina tio senaste matcher
  • Det har blivit 3 eller fler mål i 15 av Sampdorias 18 senaste matcher
  • Över 3,5 mål är en hög lina

Annons:

Testa spela hos Coolbet

Testa Coolbets höga odds från egna oddssättare

Speltips
Speltips:Över 3,5 mål
Odds:2,63 hos Unibet
Rygga spelet: Öppna konto hos Coolbet här. | Regler & villkor gäller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Spelstopp: Onsdag 29/7 kl 19:30
Oddset framtaget: Tisdag 28/7 kl 08:52
Spela ansvarsfullt. 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.