3 minuters lÀsning

Onsdagens speltips har ett odds pÄ 2,62x pengarna och Àr hÀmtat frÄn matchen i Serie A mellan Sampdoria och Milan. BÄda lagen spelar en offensivt inriktad fotboll och jag vÀntar mig att det hÀr blir en underhÄllande match.

Speltips
Speltips:Över 3,5 mĂ„l
Odds:2,63 hos Unibet
Rygga spelet:Öppna konto hos Coolbet hĂ€r. | Regler & villkor gĂ€ller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Spelstopp: Onsdag 29/7 kl 19:30

Det Ă€r bara tvĂ„ omgĂ„ngar kvar av Serie A och frĂ„gan som alla stĂ€ller sig Ă€r vad Zlatan Ibrahimovic kommer att göra efter den hĂ€r sĂ€songen? Blir det förlĂ€ngning med Milan, spel med Hammarby — eller fĂ„r vi se nĂ„got helt annat? Sedan Zlatan skrev pĂ„ för Milan har han presterat i vanlig ordning: hittills har han har gjort 7 mĂ„l pĂ„ 16 matcher för Milan. Kommer det fler under onsdagens match?

Obesegrade efter uppehÄllet

Embed from Getty Images

Milan Ă€r ett av de formstarkaste lagen i Serie A och Ă€r obesegrade efter corona-uppehĂ„llet. RĂ€knar vi med matchen mot Juventus i Coppa Italia sĂ„ har de elva raka matcher utan förlust — sju vinster och fyra oavgjorda. Den starka trenden gör att Milan nu ligger pĂ„ sjĂ€tte plats i tabellen och att de Ă€r med och slĂ„ss om Europa League-platserna.

Blandat och gett

Embed from Getty Images

Sampdoria har blandat och gett den hÀr sÀsongen. De ligger nu pÄ 15e plats i tabellen med nio poÀngs marginal ner till nedflyttningsplatserna. Med bara tvÄ matcher kvar Àr det med andra ord redan avgjort att Sampdoria spelar i Serie A Àven kommande sÀsong.

Sampdoria kommer till den hÀr matchen efter tvÄ raka förluster. Jag tror vi kan vÀnta oss ett taggat hemmalag som vill göra allt för att komma tillbaka till vinnarspÄret.

Öppen match

Jag vÀntar mig att det hÀr blir en öppen match med mÄnga mÄlchanser Ät bÄda hÄllen. BÀgge lagen har nÀmligen varit inblandade i mÄlrika matcher den senaste tiden. Det har blivit 3 eller fler mÄl i 15 av Sampdorias 18 senaste matcher.

Milan har verkligen fÄtt till anfallsspelet efter corona-uppehÄllet. PÄ sina tio senaste matcher har de haft ett snitt pÄ 2,8 gjorda mÄl per match. Försvarsspelet har de dÀremot inte alls fÄtt till, och det har resulterat i mÄnga mÄlrika matcher. Det har blivit fler Àn tre mÄl i fem av Milans Ätta senaste matcher.

Mitt spel blir över 3,5 mÄl till det höga oddset 2,63x pengarna.

För och emot speltipset:

  • Det har blivit fler Ă€n tre mĂ„l i fem av Milans Ă„tta senaste matcher
  • Under sina tio senaste matcher har Milan snittat 2,8 gjorda mĂ„l per match
  • Milan har slĂ€ppt in minst ett mĂ„l i Ă„tta av sina tio senaste matcher
  • Det har blivit 3 eller fler mĂ„l i 15 av Sampdorias 18 senaste matcher
  • Över 3,5 mĂ„l Ă€r en hög lina

Annons:

100 kr bonus hos Betsson till 1x omsÀttningskrav

SÀtt in 100 kr och fÄ 100 kr bonus hos Betsson till 1x omsÀttningskrav.

Speltips
Speltips:Över 3,5 mĂ„l
Odds:2,63 hos Unibet
Rygga spelet: Öppna konto hos Coolbet hĂ€r. | Regler & villkor gĂ€ller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Spelstopp: Onsdag 29/7 kl 19:30
Oddset framtaget: Tisdag 28/7 kl 08:52
Spela ansvarsfullt. 18+ gÀller för spel. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.