4 minuters lÀsning

Nu nÀr Premier League Àr över fÄr vi rikta in vÄr uppmÀrksamhet mot andra ligor. FrÄn tisdagens utbud Àr det Serie A och matchen mellan Inter och Napoli som har fÄngat mitt intresse.

Speltips
Speltips:Under 2,5 mÄl
Odds:2,18 hos Expekt
Rygga spelet:Öppna konto hos Coolbet hĂ€r. | Regler & villkor gĂ€ller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Spelstopp: Tisdag 28/7 kl 21:45

Det hÀr Àr en match mellan tvÄ storlag i den italienska högstaligan, och jag vÀntar mig en tajt matchbild. Speltipset som jag har plockat fram Àr hÀmtat frÄn mÄlmarknaden och har ett odds pÄ 2,18x pengarna.

Klara för Champions League

Embed from Getty Images

Med bara tvÄ omgÄngar kvar av Serie A Àr det redan klart att Inter kommer ta en av Champions League-platserna. Just nu ligger de tvÄa i tabellen, men har bara en poÀng mer Àn trean Atalanta och fyran Lazio. Jag vÀntar mig dÀrmed ett taggat hemmalag som kommer att kÀmpa hÄrt för att ta andraplatsen.

Jag tror Àven att de vill finslipa formen tills den hÀr sÀsongens Europa League Äterupptar nu i augusti.

Redan klara för Europa League

Embed from Getty Images

Napoli hade en jobbig start pĂ„ sĂ€songen, men efter att Gattuso tog över som trĂ€nare började resultaten att komma. Om vi rĂ€knar in cupspelet har Napoli endast förlorat tvĂ„ av sina tolv matcher efter corona-uppehĂ„llet. Napoli ligger just nu pĂ„ sjunde plats i tabellen. De har en poĂ€ng upp till Milan och fem poĂ€ng upp till Roma – sĂ„ de har fortfarande möjlighet att ta sig upp till nĂ„gon av Europa League-placeringarna. Men det spelar egentligen ingen praktisk roll dĂ„ Napoli tidigare den hĂ€r sĂ€songen besegrade Juventus i den italienska cupfinalen, och Ă€r dĂ€rmed redan kvalificerade för nĂ€sta sĂ€songs Europa League.

MĂ„lmarknaden synas

Efter att ha undersökt oddsen pÄ mÄlmarknaden blir jag förvÄnad över de höga oddsen pÄ underspel i den hÀr matchen. Jag anser att det finns en hel del som pekar mot att det hÀr kommer bli en tajt match med fÄ mÄl.

Jag anser att det hÀr Àr en match mellan tvÄ jÀmna lag. Jag Àr sÀker pÄ att inget av lagen kommer att ta lÀtt pÄ den hÀr matchen. Inter vill vÀssa formen inför Europa League och de vill Àven sÀkra andraplatsen i tabellen. Napoli har visat upp en stark form den senaste tiden och de kommer vilja hÄlla den tills Champions League startat om nu i Augusti. Jag tror pÄ en stÀngd matchbild dÀr bÄda lagen prioriterar att sÀtta defensiven i första hand.

Statistiskt sett finns det Àven en del som pekar mot att den hÀr matchen kommer att bli mÄlfattig. NÀr Inter har spelat hemma mot lag frÄn topp fem i tabellen har det blivit fÀrre Àn tre mÄl i Ätta av de nio senaste matcherna. Napoli har skÀrpt till defensiven den senaste tiden och det har blivit fÀrre Àn tre mÄl i 9 av de 14 senaste bortamatcherna.

Ser vi till historiken mellan klubbarna har det blivit fÀrre Àn tre mÄl i Ätta av de elva senaste matcherna mellan Inter och Napoli.

Underspelet pÄ linan 2.5 mÄl ligger just nu pÄ 2,18x pengarna. Jag anser att det Àr ett alldeles för högt odds och jag skyndar mig att spela innan oddsen hinner droppa.

För och emot speltipset:

  • Det har blivit fĂ€rre Ă€n tre mĂ„l i Ă„tta av de elva senaste matcherna mellan Inter och Napoli
  • Det har blivit fĂ€rre Ă€n tre mĂ„l i 9 av Napolis 14 senaste bortamatcher
  • RĂ€knar vi in cupspel har det blivit fĂ€rre Ă€n tre mĂ„l i de fyra senaste matcherna nĂ€r Napoli har mött lag som ligger ovanför dem i tabellen
  • RĂ€knar vi in cupspel har det blivit fĂ€rre Ă€n tre mĂ„l i Ă„tta av de nio senaste matcherna nĂ€r Inter har spelat hemma mot lag som ligger topp fem i tabellen
  • BĂ„da lagen har mĂ„nga skickliga offensiva spelare och stĂ€mmer allt kan de bli en del mĂ„l

Annons:

Testa spela hos Bethard

Höga odds pÄ de största ligorna hos Bethard.

Speltips
Speltips:Under 2,5 mÄl
Odds:2,18 hos Expekt
Rygga spelet: Öppna konto hos Coolbet hĂ€r. | Regler & villkor gĂ€ller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Spelstopp: Tisdag 28/7 kl 21:45
Oddset framtaget: MĂ„ndag 27/7 kl 17:16
Spela ansvarsfullt. 18+ gÀller för spel. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.