Nu när Premier League är över får vi rikta in vår uppmärksamhet mot andra ligor. Från tisdagens utbud är det Serie A och matchen mellan Inter och Napoli som har fångat mitt intresse.

Speltips
Speltips:Under 2,5 mål
Odds:2,18 hos Expekt
Rygga spelet:Öppna konto hos Coolbet här. | Regler & villkor gäller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Spelstopp: Tisdag 28/7 kl 21:45

Det här är en match mellan två storlag i den italienska högstaligan, och jag väntar mig en tajt matchbild. Speltipset som jag har plockat fram är hämtat från målmarknaden och har ett odds på 2,18x pengarna.

Klara för Champions League

Embed from Getty Images

Med bara två omgångar kvar av Serie A är det redan klart att Inter kommer ta en av Champions League-platserna. Just nu ligger de tvåa i tabellen, men har bara en poäng mer än trean Atalanta och fyran Lazio. Jag väntar mig därmed ett taggat hemmalag som kommer att kämpa hårt för att ta andraplatsen.

Jag tror även att de vill finslipa formen tills den här säsongens Europa League återupptar nu i augusti.

Redan klara för Europa League

Embed from Getty Images

Napoli hade en jobbig start på säsongen, men efter att Gattuso tog över som tränare började resultaten att komma. Om vi räknar in cupspelet har Napoli endast förlorat två av sina tolv matcher efter corona-uppehållet. Napoli ligger just nu på sjunde plats i tabellen. De har en poäng upp till Milan och fem poäng upp till Roma – så de har fortfarande möjlighet att ta sig upp till någon av Europa League-placeringarna. Men det spelar egentligen ingen praktisk roll då Napoli tidigare den här säsongen besegrade Juventus i den italienska cupfinalen, och är därmed redan kvalificerade för nästa säsongs Europa League.

Målmarknaden synas

Efter att ha undersökt oddsen på målmarknaden blir jag förvånad över de höga oddsen på underspel i den här matchen. Jag anser att det finns en hel del som pekar mot att det här kommer bli en tajt match med få mål.

Jag anser att det här är en match mellan två jämna lag. Jag är säker på att inget av lagen kommer att ta lätt på den här matchen. Inter vill vässa formen inför Europa League och de vill även säkra andraplatsen i tabellen. Napoli har visat upp en stark form den senaste tiden och de kommer vilja hålla den tills Champions League startat om nu i Augusti. Jag tror på en stängd matchbild där båda lagen prioriterar att sätta defensiven i första hand.

Statistiskt sett finns det även en del som pekar mot att den här matchen kommer att bli målfattig. När Inter har spelat hemma mot lag från topp fem i tabellen har det blivit färre än tre mål i åtta av de nio senaste matcherna. Napoli har skärpt till defensiven den senaste tiden och det har blivit färre än tre mål i 9 av de 14 senaste bortamatcherna.

Ser vi till historiken mellan klubbarna har det blivit färre än tre mål i åtta av de elva senaste matcherna mellan Inter och Napoli.

Underspelet på linan 2.5 mål ligger just nu på 2,18x pengarna. Jag anser att det är ett alldeles för högt odds och jag skyndar mig att spela innan oddsen hinner droppa.

För och emot speltipset:

  • Det har blivit färre än tre mål i åtta av de elva senaste matcherna mellan Inter och Napoli
  • Det har blivit färre än tre mål i 9 av Napolis 14 senaste bortamatcher
  • Räknar vi in cupspel har det blivit färre än tre mål i de fyra senaste matcherna när Napoli har mött lag som ligger ovanför dem i tabellen
  • Räknar vi in cupspel har det blivit färre än tre mål i åtta av de nio senaste matcherna när Inter har spelat hemma mot lag som ligger topp fem i tabellen
  • Båda lagen har många skickliga offensiva spelare och stämmer allt kan de bli en del mål

Annons:

Testa spela hos Coolbet

Testa Coolbets höga odds från egna oddssättare

Speltips
Speltips:Under 2,5 mål
Odds:2,18 hos Expekt
Rygga spelet: Öppna konto hos Coolbet här. | Regler & villkor gäller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Spelstopp: Tisdag 28/7 kl 21:45
Oddset framtaget: Måndag 27/7 kl 17:16
Spela ansvarsfullt. 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.